Data dashboad peczwollewerkt mockup
Sea campagne pec zwo...

Digital Marketing

±19% structurele stijging in het aantal leads met behulp van SEA voor PEC Zwolle Werkt

±19% structurele stijging in het aantal leads met behulp van SEA voor PEC Zwolle Werkt

Digital

Bij PEC Zwolle Werkt ontstond de behoefte om direct relevante websitebezoekers te genereren uit de omgeving van Zwolle om het aantal kandidaten te vergroten. Brainpink startte met een doeltreffende SEA campagne waardoor er structureel meer leads naar de website kwamen 🚀.

Klant:
PEC Zwolle Werkt

Opdracht:
SEA-campagne

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

De afkorting SEA staat voor search engine advertising, of terwijl zoekmachine adverteren. In de zoekmachine vind je zowel betaalde als onbetaalde resultaten. Met SEA kom jij bovenin de zoekresultaten te staan op de zoekwoorden waarop jij graag gevonden wilt worden. Het is een effectieve manier van adverteren omdat je zelf bepaald wanneer jij zichtbaar wilt worden.

Resultaten van de SEA Campagne

We hebben mooie resultaten behaald. De campagne levert structureel ±12% meer relevante websitebezoekers op voor PEC Zwolle Werkt, wat leidt tot een structurele stijging in het aantal leads van ±19%.

Seacampagnepeczwollewerkt medium

Verloop van de SEA campagne

De SEA-campagne is gestart met brede zoekwoorden als ‘uitzendbureau Zwolle’. We hebben na een tijdje gekeken en een analyse gemaakt. Na aanleiding van deze analyse hebben we steeds specifieker getarget. Er ontstond een goed beeld van zoekwoorden en converterende zoekwoorden voor PEC Zwolle Werkt.

background image

Hulp nodig bij het opzetten van een nieuwe SEA-campagne?