Quickscan

Concepting

Hoe bind je jouw klant aan je dienst of product? Met concepting vertalen we jouw strategie naar elke marketingcampagne en bereiken we het gewenste resultaat bij elke doelgroep. Concepting gaat verder dan alleen maar de traditionele marketing. Je zoekt samenhang en optimalisatie tussen de verschillende marketingtools en verpakt dit in een helder concept. Zo versterk je jouw strategie en behaal je de resultaten die je van marketing mag verwachten.

Heldere doelstellingen marketing strategie

Heldere doelstellingen

Duidelijke positionering marketing strategie

Duidelijke positionering

Aandacht van de doelgroep

Aandacht van de doelgroep

Wat is concepting?

Concepting is de vertaalslag van jouw idee naar een krachtig en sterk staand verhaal naar jouw doelgroep. Een goed doordacht concept is het fundament van jouw marketingstrategie. We beginnen bij de basis en vanuit jouw missie en visie bouwen wij jouw merk uit met krachtige strategieën. Deze strategieën worden tot leven gebracht met unieke marketingcommunicatie uitingen die een blijvende indruk achter laten.

Concepting op maat

Brainpink is marketing specialist die samen ontwikkeling en verandering creëert. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

Neem contact op
Concepting Kampen

Meer weten over concepting?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.