Quickscan

Online marketing

Social media advertising

Zet jij social media in, maar levert het nog niet het gewenste effect op? Heb jij moeite om gericht jouw doelgroep te bereiken? Dan is social media advertising de manier om specifieke doelgroepen aan te spreken die converteren. Onze experts helpen jou om de juiste advertenties in te stellen voor de juiste doelgroep.

Beginnen met social media advertising

Meer dan 10 miljoen Nederlanders zijn dagelijks actief op social media. Grote kans dat jouw klanten ook aanwezig zijn op deze kanalen. Maar hoe weet je nu welke platform jij moet inzetten voor jouw doelgroep? Zet je Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, LinkedIn, Snapchat of Twitter in. Samen met jou kijken onze experts hoe we jouw doelgroep het best kunnen bereiken.

De mogelijkheden die deze platformen bieden zijn ongekend groot, waarbij je al met een klein budget veel resultaat kan behalen. Wil jij meer uit socials halen en ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien?

Vergroot je bereik

Vergroot je bereik

Meetbare resultaten

Meetbare resultaten

Doelgroep targeting

Doelgroep targeting

Meer rendement

Bij al onze campagnes hebben wij altijd één doel: het behalen van zoveel mogelijk rendement. Wij meten het proces van A tot Z door en creëren live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. De data dashboards worden periodiek toegelicht door één van onze social advertising specialisten. Zo ben jij altijd op de hoogte van de campagneresultaten en heb jij altijd inzichtelijk wat jouw investering je oplevert. Daarnaast sluiten wij elke campagne af met een rapportage. Op deze manier heb jij alle data inzichtelijk en liggen de learnings klaar voor de volgende campagne.

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder het genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken wij jouw doelen. Samen achterhalen wij jouw wensen en behoeften en doelgroepen. Daarnaast leren jouw bedrijf beter kennen. Dit gesprek is het fundament waarop wij de campagne verder gaan uitbouwen.

Stap 2 – Wij gaan aan de slag

Alles begint met data. Wij doen onderzoek naar jouw doelgroep en proberen deze tot in de puntjes te leren kennen. Op basis van ons fasesysteem denken wij de campagne uit.

Stap 3 – Advies

Op basis van jouw doelstellingen leggen wij een advies aan jou voor. Wij presenteren onze ideeën en nemen jou hier in mee.

Stap 4 – Boost your Business

Tijd om live te gaan met de campagne. Tussentijds houden wij jou op de hoogte van de resultaten en optimaliseren wij de campagnes constant door. Zo haal jij het meeste rendement uit iedere euro die jij investeert.

Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over social media advertising?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.