Quickscan

Online marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

Haal jij momenteel weinig leads binnen via jouw website? Kom je op Google wel de concurrent tegen wanneer je zoekt op jouw business, maar niet jouw eigen business? Worden er weinig offerteformulieren, brochure aanvragen, sollicitaties en/of aankopen gedaan via je website? Dat is natuurlijk erg frustrerend en zonde. Door middel van Google Ads realiseren wij relevante website bezoekers voor jouw website die leiden tot leads.

Direct relevante website bezoekers

Search Engine Advertising (SEA) realiseren wij relevante website bezoekers die leiden tot leads op jouw website. Search Engine Advertising wordt ook wel Google Ads genoemd en is een effectief en efficiënt middel om interne zetten, doordat je gericht kunt adverteren in zoekmachines, als Google en Bing. Door zoekwoorden in te stellen die relevant zijn voor jouw business word je vindbaar op deze zoekwoorden in de zoekmachine. Hierdoor heb je de mogelijkheid om direct relevante bezoekers naar je website te trekken.

Onze SEA specialisten adviseren wat de beste manier voor jouw bedrijf is om Google Ads optimaal in te zetten. Dit resulteert in een directe stijging in het aantal website bezoekers met als gevolg een stijging in het aantal conversies op de website.

Vast contactpersoon SEA

Vast contactpersoon

Resultaten inzichtelijk SEA

Resultaten inzichtelijk

Directe stijging website bezoekers SEA

Directe stijging website bezoekers

Resultaten inzichtelijk

Wij vinden het belangrijk dat investeringen terug gerekend worden naar concrete leads. Daarom maken wij altijd inzichtelijk wat onze campagnes voor jouw business opleveren. Dit doen wij met interactieve live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. Deze data dashboards worden periodiek toegelicht door één van onze SEA specialisten, zodat jij altijd op de hoogte bent van de campagneresultaten.

SEA abonnementen

Overzicht van mogelijkheden
Aantal campagnes
Max. aantal advertentiegroepen
Zoekwoorden en concurrentie analyse
Zoekwoorden- en campagne advies
Opzetten Google Adwords account (incl. extensies)
Doelen configuratie vanuit Google Analytics
Campagne management en optimalisatie
Conversie stijging advies website
Rapportage en advies
Structurele adviesgesprekken

Intro

€280,-

1 tot 3 (excl. merknaam)
6 (excl. merknaam)
Tweemaandelijks

Plus

€549,-

3 tot 5 (excl. merknaam)
12 (excl. merknaam)
Maandelijks

Pro

€789,-

5 tot 7 (excl. merknaam)
18 (excl. merknaam)
Maandelijks

Offerte aanvraag

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Door middel van een kennismakingsgesprek maakt een van onze SEA specialisten kennis met jouw business. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeften achterhaald en worden er concrete doelen bepaald. Dit vormt de basis van het advies.

Stap 2 – Adviesgesprek

Eén van onze SEA specialisten creëert een advies, afgestemd op jouw business. Met daarin de benodigde campagnes, zoekwoorden, budgetten en doelstellingen. Dit advies zal vervolgens besproken worden.

Stap 3 – Opstarten campagnes

Vervolgens zullen de campagnes opgestart worden. Na het opstarten van de campagnes zal jouw website direct beter vindbaar zijn en zal er direct een stijging in het aantal website bezoekers gerealiseerd worden.

Stap 4 – Beheer en optimalisatie

De campagnes zullen continu beheerd- en geoptimaliseerd worden. Hierdoor worden budgetten zo efficiënt mogelijk ingezet en zal het aantal leads stijgen.

Stap 5 - Interactief datadashboard en structurele gesprekken

Door middel van interactieve data dashboards houden we jou op de hoogte van de resultaten van de campagnes. In persoonlijke gesprekken wordt dit toegelicht door onze SEA expert.

Wat is Google Ads?

In Google Ads kun je zoekwoorden waar mensen in Google op zoeken, instellen, die voor jouw bedrijf interessant zijn. Dit kan je heel specifiek doen door bijvoorbeeld een locatie toe te passen, bepaalde zoekinteresses in te vullen of zelfs demografisch gegevens aan te geven. Hierdoor word jij enkel zichtbaar bij de doelgroep die voor jouw business interessant is.

Bijvoorbeeld: iemand typt het zoekwoord 'auto huren' in, in Google. Dan wil je als plaatselijk autoverhuurbedrijf daar zichtbaar zijn met een aantrekkelijke advertentie om leads te verkrijgen.

Naast de 'Search' campagnes (bovenaan in Google) kan je ook jouw naamsbekendheid vergroten door het tonen van display advertenties aan je doelgroep. Hierbij word je met een banner uiting zichtbaar op bijvoorbeeld buienradar, AD of andere relevante websites. Ook shopping advertenties of video advertenties op Youtube vallen onder Google Ads. Kortom, Google Ads bevat verschillende manieren om meer potentiële klanten naar je website te trekken.

Gratis SEA quickscan

Ben jij benieuwd wat zoekmachine adverteren (SEA) voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan gebruik van de vrijblijvende Quickscan. Wij brengen hierbij de potentie voor jouw bedrijf in kaart. Wij analyseren waar je doelgroep op zoekt, waar wij kansen zien liggen en wat je ervoor zou moeten doen om deze kansen om te zetten.

Vraag een gratis SEA quickscan aan
Quickscan Zoekmachine adverteren kampen
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over SEA?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.