Quickscan

Online marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Is jouw website op dit moment niet goed vindbaar en valt het bezoek op je website tegen? Kom jij wel jouw concurrenten tegen, maar staat jouw website ergens op positie 68? Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt jouw website vindbaar onder de doelgroep. Samen kijken wij naar de beste oplossingen voor de groei van jouw bedrijf.

Meer bezoekers door SEO

Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, zorgt ervoor dat jouw website zo goed mogelijk vindbaar is binnen zoekmachines, als Google, Bing, Yahoo en DuckDuckGo. Hierbij wordt jouw website vindbaar gemaakt onder zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken. Hoe beter jouw website vindbaar is, hoe meer gratis verkeer jij krijgt en des te meer klanten en/of leads jouw website genereert. Zoekmachine optimalisatie zorgt dus voor een duurzame, constante stroom aan bezoekers naar jouw website.

Onze SEO specialisten adviseren wat de beste manier voor jouw bedrijf is om zoekmachine optimalisatie in te zetten. Dit resulteert in een directe stijging in het aantal website bezoekers, met als gevolg een stijging in het aantal conversies op de website.

Doeltreffende content

Content op het juiste kanaal

Vast contactpersoon

Relevante website bezoekers

Stijging aantal leads online marketing

Stijging aantal leads

Resultaten inzichtelijk

Wij vinden het belangrijk dat duidelijk is wat jouw investeringen in SEO jou oplevert. Daarom maken wij altijd inzichtelijk wat onze SEO-campagnes jouw business opleveren. Dit doen wij met interactieve live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. Deze data dashboards worden periodiek toegelicht door één van onze SEO specialisten, zodat jij altijd op de hoogte bent van de campagneresultaten.

SEO abonnementen

Overzicht van mogelijkheden
Aantal zoekworden
Website positiescan + nulmeting
Zichtbaarheid Google Maps & Apple Maps
Linkprofielscan
Positiemonitoring en optimalisatie
Optimalisatie techniek
Optimalisatie content
Linkbuilding en management
Rapportage en Advies
Persoonlijk adviesgesprek

Intro

€280,- p/m

tot 5 focus zoekwoorden
tot 5 zoekwoorden
Tweemaandelijks

Plus

€559,- p/m

Meest gekozen

tot 15 zoekwoorden
tot 15 zoekwoorden
Maandelijks

Pro

€1.049,- p/m

tot 25 zoekwoorden
tot 25 zoekwoorden
Maandelijks

Offerte aanvraag

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Door middel van een kennismakingsgesprek maakt een van onze SEO specialisten kennis met jouw business. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeften achterhaald en worden er concrete doelen bepaald. Dit vormt de basis van het advies.

Stap 2 – Adviesgesprek

Eén van onze SEO specialisten creëert een advies, afgestemd op jouw business, met daarin de benodigde campagnes, zoekwoorden, budgetten en doelstellingen. Dit advies zal vervolgens besproken worden.

Stap 3 – Opstarten campagnes

De campagnes worden opgestart. Na het opstarten van de campagnes zal je website geleidelijk beter vindbaar zijn en meer organisch verkeer aantrekken.

Stap 4 – Beheer en optimalisatie

De campagnes zullen continu beheerd en geoptimaliseerd worden. Hierdoor worden budgetten zo efficiënt mogelijk ingezet en zal het aantal leads en/of klanten stijgen.

Stap 5 - Interactief datadashboard en structurele gesprekken

Door middel van interactieve data dashboards houden we jou op de hoogte van de resultaten van de campagnes. In persoonlijke gesprekken wordt dit toegelicht door onze SEO expert.

Zoekmachine optimalisatie: hoe werkt dat?

Meer dan 93% van de Nederlanders gebruikt Google als nummer 1 zoekmachine. Om echt te scoren binnen deze zoekmachine wordt jouw website op meer dan 200 factoren beoordeeld. Onze specialisten gaan aan het werk al deze factoren zo goed mogelijk te optimaliseren. Dit werk bestaat uit drie hoofdpijlers:

  • Content: Met content optimalisatie, ook wel on-page seo, optimaliseren wij alle content op jouw website zodat deze zo 'seo-vriendelijk' is ingericht en beschikt over de juiste zoekwoorden.
  • Techniek: Niemand houdt van slome websites, ook de zoekmachine niet. Ons SEO-team zorgt ervoor dat jouw website technisch optimaal presteert en zo wordt ingericht dat jouw website zo goed mogelijk wordt geïndexeerd.
  • Autoriteit: Om jouw website te laten scoren heeft deze autoriteit nodig. Dit bouw je onder andere op door linkbuilding. Hierbij bouw je een netwerk van websites op die verwijzen naar jouw website. Online mond tot mond reclame dus. Door een hogere autoriteit wordt de website versterkt, wat een hogere positie betekent.

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd wat zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan gebruik van de gratis quickscan. Wij brengen hierbij de potentie voor jouw bedrijf in kaart. Wij analyseren zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt, waar wij kansen zien liggen en wat je ervoor zou moeten doen om deze kansen om te zetten.

Vraag een gratis SEO quickscan aan
Quickscan SEO Kampen
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over SEO?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.