Quickscan

Recruitment marketing

Job board advertising

Krijg jij momenteel niet het benodigde aantal sollicitaties en is de zichtbaarheid van je vacatures nihil? Is het effect hiervan dat je momenteel niet al je vacatures opvult met de juiste kandidaten? Vervelend, vooral als dit de groei van de organisatie belemmert! Door het inzetten van verschillende job boards vergroten wij de zichtbaarheid van jouw vacatures. Dit leidt tot concrete website bezoekers en sollicitaties, waardoor jij de juiste kandidaten vindt en je vacatures opvult.

Verspreiding via verschillende Job boards

Door te adverteren via verschillende job boards vergroot je het bereik onder de doelgroep. Op basis van bestaande data weten wij voor welk soort vacatures wij welke job boards moeten inzetten. Op basis hiervan adviseren wij welke job boards het meest efficiënt zijn voor jouw vacatures. Wij werken onder andere samen met Indeed, Monsterboard, Neuvoo, Joof en Joblift. Een combinatie van deze job boards kan een groot bereik creëren op korte termijn.

Wij zorgen ervoor dat nieuwe vacatures direct doorgeschoten worden naar job boards. Hierdoor worden jouw vacatures altijd direct gepromoot en onder de aandacht gebracht bij de werkzoekende doelgroep.

Verschillende Job boards

Verschillende Job boards

Bereik direct werkzoekenden

Bereik direct werkzoekenden

Meetbare resultaten

Meetbare resultaten

Resultaten inzichtelijk

Wij vinden het belangrijk dat investeringen terug gerekend worden naar concrete sollicitaties. Daarom maken wij altijd inzichtelijk wat onze job board campagnes voor jouw business opleveren. Dit doen wij met interactieve live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. KPI's waarop we sturen zijn zichtbaarheid, kosten per klik, kosten per sollicitatie, conversiepercentage en wanneer mogelijk kosten per plaatsing.

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Door middel van een kennismakingsgesprek maakt een van onze specialisten kennis met jouw business. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeften achterhaald en worden er concrete doelen en budgetten bepaald. Dit vormt de basis van het advies.

Stap 2 – Adviesgesprek

Een van onze specialisten creëert een advies, afgestemd op jouw business. Met daarin de benodigde job boards, inrichting van de campagne, budgetten en doelstellingen. Dit advies zal vervolgens besproken worden.

Stap 3 – Opstarten campagnes

Vervolgens zullen de job boards gekoppeld worden en zullen de campagnes gestart worden. Na het opstarten van de campagnes zullen vacatures direct vindbaar zijn op de job boards.

Stap 4 – Beheer en optimalisatie

De campagnes zullen continu beheerd en geoptimaliseerd worden. Hierdoor worden budgetten zo efficiënt mogelijk ingezet en zal het aantal leads stijgen. Wij adviseren hierin.

Stap 5 - Interactief datadashboard en structurele gesprekken

Door middel van een interactief data dashboard houden we jou op de hoogte van de resultaten van de campagnes. In persoonlijke gesprekken wordt dit op structurele basis toegelicht door onze expert en bespreken we samen optimalisaties.

Wat is Job board advertising?

Een job board is een 'online vacaturebank'. Er zijn ontelbaar veel job boards op het internet te vinden, zoals de meest bekende: Indeed. De werkzoekende doelgroep is actief op job boards voor het vinden van hun volgende baan. Voor de werkzoekende doelgroep is dit een effectief kanaal om in te zetten.

Job board advertising is het promoten van vacatures op deze job boards. Je betaalt hierbij om jouw vacatures extra onder de aandacht te brengen. Er zitten verschillende voordelen aan job board advertising, bijvoorbeeld dat je vacatures veelal hoger in de zoekresultaten worden weergegeven. Job boards hanteren verschillende 'afrekenmodellen'. Hierbij er bijvoorbeeld per klik betaald of per sollicitatie.

Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over job board advertising?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.