Quickscan

Recruitment marketing

Recruitment proces doormeten

Weet jij niet welke kanalen het meest efficiënt zijn om jouw vacatures op te promoten? Weet jij niet wat de gemiddelde kosten van een sollicitatie voor jou zijn? En weet jij bijvoorbeeld niet waar in het proces de kandidaat op je website afhaakt? Dan mis je belangrijke inzichten om je recruitment proces te verbeteren.

Wij maken je recruitment proces meetbaar en inzichtelijk door middel van interactieve online data dashboards. Door middel van deze data inzichten verbeter jij je recruitment proces.

Sollicitaties op website meetbaar

Een belangrijk aspect van je recruitment proces is je recruitment website. Het is hierbij van belang dat deze website goed meetbaar is. Hierdoor weet je hoeveel website bezoekers er op je website komen, via welke kanalen bezoekers binnen komen, hoe goed je in staat bent om bezoekers te overtuigen om te solliciteren en nog veel meer interessante data. Wij zorgen ervoor dat formulieren, als sollicitatieformulieren, open inschrijvingen en contactformulieren, meetbaar zijn en gekoppeld zijn met Google Analytics.

Data meetbaar en inzichtelijk

Data meetbaar en inzichtelijk

Inzicht in doelgroep

Inzicht in doelgroep

Efficiëntie per kanaal inzichtelijk

Efficiëntie per kanaal inzichtelijk

Koppeling ATS

Maak je gebruik van een ATS? Dan is het misschien wel mogelijk om je sollicitatie door te meten tot aan plaatsing. Super relevante informatie om je recruitment proces door te meten. Wij zorgen ervoor dat de benodigde data, zoals bron, medium en campagne naam doorgeschoten wordt naar je ATS en zichtbaar wordt. Hierdoor heb jij inzichtelijk hoeveel kandidaten er starten per campagne.

Recruitment resultaten inzichtelijk

Wij zorgen dat resultaten zichtbaar worden in overzichtelijke data dashboards. Dit doen wij met interactieve live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. Hierin wordt het gehele recruitment proces inzichtelijk, waardoor jij precies weet waar je kunt optimaliseren en verbeteren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Schermafbeelding 2021 02 05 om 12 36 23
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer informatie over recruitment proces doormeten?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen voor meer informatie

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.