Quickscan

Recruitment marketing

Recruitment website

Een goede recruitment website is cruciaal voor een recruitmentbureau of uitzendbureau. Zet jij alle vacatures nog handmatig op de website? Is je website niet aangepast op jouw doelgroep? Ligt het conversiepercentage onder het gemiddelde van de branche? Of krijg jij misschien nog wel je sollicitaties binnen per e-mail? Dan loop je waarschijnlijk een groot aantal uitzendingen mis.

Met onze recruitment websites op maat realiseren wij een goede candidate experience, wat leidt tot concrete sollicitaties en uitzendingen.

Recruitment website gericht op conversie

Conversie speelt een belangrijke rol binnen de recruitment. Hoe hoger het conversiepercentage op de website, hoe meer sollicitaties er binnen komen. Gemiddeld ligt het conversie percentage van een recruitment site op 2 tot 4%. Op basis van data en ervaring creëren wij recruitment website die goed converteren. Door onze ervaring in de recruitment branche weten we steeds beter wat werkt, maar ook wat niet werkt. Hierdoor weten we welke call to actions we moeten gebruiken, hoe filters conversie verhogend kunnen werken, waaraan een zoekbalk moet voldoen, welke velden je het beste in een sollicitatieformulier kunt zetten, hoe je het beste een vacature detailpagina opbouwt, en nog veel meer! Inzichten we altijd toepassen op nieuwe websites, zodat jij direct met een converterende website start.

Netwerk vergroten

Netwerk vergroten

Gebruiksvriendelijk website

Gebruiksvriendelijk

Vast contactpersoon

Relevante website bezoekers

Bereik meer kandidaten

Het is belangrijk dat jouw website goed aansluit bij jouw corporate identity. De website wordt volledig afgestemd op jouw doelgroep en het niveau waarin jouw business zich bevindt. Door deze doorvertaling binnen je website krijg je herkenning, wat leidt tot een sterker employer brand.

Bij onze recruitment websites realiseren wij koppelingen met organische job boards, hierbij kun je denken aan Indeed, Neuvoo, Monsterboard en Jobbird. Door deze koppeling zullen vacatures altijd automatisch doorschieten, waardoor je meer kandidaten bereikt.

Opties

Overzicht van mogelijkheden
Koppeling job boards
Design op basis van huisstijl
Gebruiksvriendelijk CMS
Website doelen meetbaar incl. koppeling Google Analytics
Mogelijkheid tot uitbreiding website
Koppeling ATS systeem (optioneel)
Oplevering binnen 2 maanden
Maatwerk design
Volledig afgestemd op doelgroep

Template website

Maatwerk website

Offerte aanvraag

Koppeling met ATS

Werk jij met een ATS? Dan realiseren wij een koppeling. Vacatures automatisch op je website en sollicitanten direct vanaf de website in je ATS systeem. Daarnaast gebruiken wij ook de data uit je vacatures om goede filters te maken en een goed converterende vacature detail pagina te maken.

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Door middel van een kennismakingsgesprek maken wij kennis met jouw business. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeften achterhaald voor een passend advies.

Stap 2 - Adviesgesprek

Eén van onze specialisten creëert een advies, afgestemd op jouw business. Dit advies zal vervolgens besproken worden.

Stap 3 - Flowchart

Onze specialisten werken de website uit in een flowchart. Hierin wordt de opbouw van de website duidelijk en alle functionaliteiten per pagina, maar bijvoorbeeld ook de URL structuren om goed vindbaar te zijn via zoekmachines.

Stap 4 - Website ontwerp

Op basis van de flowchart en de huisstijl wordt een ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt het ontwerp gepresenteerd wat een compleet beeld geeft van de uiteindelijke website.

Stap 5 - Website bouw

Na het akkoord op het ontwerp zal ontwerp omgezet worden tot een echte website inclusief koppeling met het ATS. Onderliggend aan de website zal een CMS liggen om content gemakkelijk zelf te kunnen beheren.

Stap 6 - Content

Tijdens de website bouw kan er gestart worden met zoekwoorden onderzoek voor SEO, het schrijven van de content en het selecteren en zoeken van afbeeldingen.

Stap 7 - CMS invulling

Vervolgens kan de content in het CMS geplaatst worden en gecontroleerd worden op de website.

Stap 8 - Online marketing

De website maken wij vervolgens volledig meetbaar. We zorgen dat sollicitatieformulieren, inschrijfformulieren etc. allemaal meetbaar zijn en gekoppeld worden met Google Analytics.

Stap 9 - Testen en livegang

Nadat we de website uitvoerig getest is wordt de website op de live omgeving geplaatst. Je website is vanaf nu voor iedereen zichtbaar.

Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over recruitment websites?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.