Quickscan

Social media marketing

Als bedrijf aanwezig zijn op social media: het is de ideale manier om een community op te bouwen, je naamsbekendheid te vergroten en te interacteren met jouw doelgroep. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vanuit een passende strategie helpen wij je om jouw doelstellingen te behalen via de juiste social media kanalen.

Chart line solid

Naamsbekendheid vergroten

Doeltreffende content

Content op het juiste kanaal

Comments regular

Community building

Social media op maat

Brainpink is marketing specialist die samen ontwikkeling en verandering creëert. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

Neem contact op
social media marketing Kampen

Meer weten over social media marketing?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Contact opnemen voor meer informatie

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.