Quickscan

Social media marketing

AR Filter

Met een AR Filter creëer je een unieke beleving rondom je merk. Een Instagram AR Filter of een Facebook AR Filter geeft een unieke beleving, waardoor jij de mogelijkheid hebt om je doelgroep te activeren.

Wat levert een AR Filter op

Een AR Filter kan een enorm bereik genereren. Daarnaar heeft jouw doelgroep interactie met je merk wat bijdraagt aan je naamsbekendheid. Een goed voorbeeld hiervan is de Nederlander Chris Pelk. Voordat Spark AR Studio voor iedereen beschikbaar werd gesteld, mochten enkele digital creators alvast hun kunsten vertonen. Chris was hier een van. Zo is zijn eerste filter meer dan 788 miljoen keer gebruikt. Begin je al te snappen waarom je het liefst vandaag nog aan de slag moet met AR Filters?

3d objecten AR

3d objecten

Activeer je doelgroep AR

Activeer je doelgroep

Verhoogt naamsbekendheid AR

Verhoogt naamsbekendheid

Mogelijkheden AR Filters

Er zijn verschillende mogelijkheden voor AR Filters. Bekijk 3D objecten in de echte wereld, zoom in, loop er omheen en zet je filter op bijzondere plekken. Wij ontwerpen en realiseren AR filters. Heb je zelf al een ontwerp? Dan gaan we daarmee aan de slag. Nog geen ontwerp? Wij creëren het.

Onderstaande een aantal voorbeelden van filters die wij realiseren:

  • Background filters
  • Face filters
  • Color filters
  • Dynamic text filters
  • Sticker (bijv. logo's) filters
Vraag een vrijblijvende offerte aan
AR filter maken
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer informatie over een AR Filter?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen voor meer informatie

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.