Quickscan

Social media marketing

Social media strategie

Vind je het lastig om jouw doelgroep te bereiken via social media? Is het een uitdaging om jouw doelstellingen via social media te bereiken? Een goede social media strategie geeft richting aan jouw kanalen op de lange termijn, zorgt ervoor dat je jouw doelgroep bereikt en helpt je jouw doelstellingen te behalen.

Social media plan

Om te scoren met social media is een goede social media strategie of een social media plan onmisbaar. De populariteit van social media is enorm en ontzettend veel bedrijven bevinden zich op social media kanalen. Een goede social media strategie helpt je om jouw bedrijf te onderscheiden van concurrenten en de juiste doelgroepen te bereiken.

Wanneer je social media gericht in zet, zul je zien dat je je doelstellingen gaat bereiken. In een social media strategie leg je vast wat je met social media wilt bereiken, wie je wilt bereiken, welke content je gaat publiceren en welke social media kanalen je inzet.

Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een geschikte social media strategie. Op deze manier kun jij social media inzetten, bereik je jouw doelgroep en kun je jouw doelstellingen behalen.

Marketingstrategisch advies

Strategisch advies

Doeltreffende content

Content op het juiste kanaal

Calendar day solid

Distributie op maat

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken we jouw vraagstuk. We achterhalen jouw wensen, behoeften en doelgroepen. Daarnaast leren we jouw bedrijf beter kennen. Dit gesprek vormt de basis van de strategie.

Stap 2 - Wij gaan aan de slag

We gaan met jouw corporate identity aan de slag en doen research naar de doelgroep. Op basis hiervan bedenken we passende content, brengen we belangrijke kanalen voor jou in kaart en maken we een concrete planning.

Stap 3 - Het advies

Wij presenteren de uitkomsten aan jou en geven advies. Jij kunt nu aan de slag met een doeltreffende content strategie, wij helpen je daar graag bij!

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een vorm van marketing waarbij je social media kanalen inzet om jouw marketingdoelstellingen te realiseren. Veel klanten bevinden zich tegenwoordig op social media, waardoor het een uitstekend communicatiemiddel is om het gesprek aan te gaan en andere doelstellingen te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de naamsbekendheid, het opbouwen van een community of het creëren van merkloyaliteit.

Meer weten over social media strategie?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.