Quickscan

Web development

Web design

Wil jij jouw huidige website in een nieuw jasje steken of ben je juist op zoek naar een web design voor jouw nieuwe website? Wij creëren een unieke web design op basis van jouw corporate identity!

Uniek website ontwerp

Web design is hét begin van jouw nieuwe website. Een goede website valt of staat met een uniek website ontwerp, is functioneel en zorgt ervoor dat er conversie plaatsvindt. Wat is jouw boodschap, wat wil je uitstralen op jouw website en welke functionaliteiten mogen niet ontbreken. We brengen jouw wensen en behoeften in kaart en vertalen deze naar een doeltreffende flowchart, een schematische voorstelling van jouw website.

Naast de structuur en de functionaliteiten van jouw website is het website ontwerp ook ontzettend belangrijk. Door met jouw website in te zetten op branding creëer je een onderscheidende factor en herkenning. Dit wekt vertrouwen op bij jouw doelgroep. Vanuit jouw strategie en corporate identity creëren wij een doeltreffend ontwerp. Gebruiksgemak, innovatie en trends vormen de basis, waardoor jij jouw opgestelde doelen behaalt.

Onze projecten

Website THRLL.

Website Base to Work

Website #welovesociety

Uniek website ontwerp

Uniek website ontwerp

Converterende website

Converterende website

Gebruiksgemak

Ingericht op gebruiksgemak

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder genot van een bakje koffie bespreken we jouw wensen en behoeften. We leren jouw bedrijf en doelgroep beter kennen en denken met je mee.

Stap 2 - Wij gaan aan de slag

We gaan aan de slag met jouw wensen. We starten met brainstormen en beginnen met schetsen. Daarna creëren we een uniek web design.

Stap 3 - De presentatie

We presenteren het web design aan jou, bespreken het vervolgtraject en passen het website ontwerp waar nodig aan.

Stap 4 - Boost your business

Van brainstorm tot uitvoering: wij maken jouw verwachting waar. Wij leveren een uniek website ontwerp, dat past bij jouw corporate identity en dienstverlening.

Web design op maat

Brainpink is marketing specialist die samen ontwikkeling en verandering creëert. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

Vraag vrijblijvend een offerte op
Online Marketing Dienst Brainpink
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over web design?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.