Quickscan

Web development

Website bouwen

Wil jij een nieuwe website laten maken of juist jouw huidige website optimaliseren? Wil jij een website ontwikkelen die jouw doelgroep voorziet in de informatiebehoefte en die jouw doelstellingen behaalt? Wij ontwikkelen websites die volledig worden ontworpen vanuit de strategie en corporate identity van jouw bedrijf.

Converterende website

Wij ontwikkelen websites en online platforms die volledig worden ontworpen vanuit de strategie en corporate identity van jouw bedrijf. Nadat we op basis van jouw wensen en behoeften een uniek website ontwerp hebben gecreëerd, is het tijd om de website te bouwen. Gebruiksgemak, innovatie en trends vormen de basis.

In de tussentijd creëeren we de juiste content voor de doelgroep, zodat deze een goede indruk krijgt van jouw producten en/of diensten en de doelgroep zich aangesproken voelt. We selecteren aantrekkelijke afbeeldingen en schrijven de teksten voor web. Wanneer de website gebouwd is vullen we de website met content.

De website wordt daarna geoptimaliseerd voor organisch zoekverkeer en conversie, waardoor jij met jouw website de opgetelde doelen behaalt.

Bekijk onze projecten

Website THRLL.

Website Base to Work

Website #welovesociety

Uniek website ontwerp

Uniek website ontwerp

Gebruiksgemak

Ingericht op gebruiksgemak

Converterende website

Converterende website

Onze aanpak

Een goede kop koffie

Onder genot van een bakje koffie bespreken we jouw wensen en behoeften. We leren jouw bedrijf en doelgroep beter kennen en denken met je mee.

Wij gaan aan de slag

We gaan aan de slag met jouw wensen. We creëren een uniek web design en starten met content creatie voor web.

De presentatie

We presenteren het web design aan jou, bespreken het vervolgtraject en passen het website ontwerp waar nodig aan.

Website bouwen

We vullen de website met content en optimaliseren de website voor organisch zoekverkeer en conversie.

Boost your business

Van brainstorm tot uitvoering: wij maken jouw verwachting waar. Wij leveren unieke website, dat past bij jouw corporate identity en dienstverlening.

Website bouwen op maat

Brainpink is marketing specialist die samen ontwikkeling en verandering creëert. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

Vraag vrijblijvend een offerte op
Online Marketing Dienst Brainpink
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over website bouwen?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.