Team THRLL

Team THRLL is één van de zes deelnemers van de League of Legends - Dutch League. Wij ondersteunden Team THRLL op gebied van marketing in de weg naar de lancering.

League of Legends is wereldwijd één van de meest gespeelde games en immens populair. De League of Legends - Dutch League is samen met de Belgian League een geheel nieuw opgezette esports competitie binnen de Benelux, waar zowel in Nederland als België zes teams strijden voor plekken voor de European Masters Play-Ins. Naast Team THRLL nemen ook Defusekids, Echo Zulu, mCon esports, New Dynasty en PSV Esports deel.

In de weg naar de selectie creëerden we een passend beeldmerk voor Team THRLL en een custom made wedstrijd t-shirt voor de spelers. Het beeldmerk van Team THRLL visualiseert een uniek klauw element en is gebaseerd op het logo van Home of esports. Het custom made t-shirt sluit naadloos aan op de huisstijl, is speciaal gecreëerd voor de spelers van League of Legends en is in kleine oplage te bestellen voor fans.

Tijdens de lancering ondersteunden we Team THRLL in het opzetten en de inrichting van de social media accounts Instagram en Twitter en creëerden we doeltreffende eerste posts.

In de aanloop van het toernooi zullen wij Team THRLL verder ondersteunen op gebied van marketing. Wij wensen Team THRLL veel succes toe in de League of Legends - Dutch League!

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.