Blogs, hard work pays off!

Interessante artikelen, handige tips, weetjes én de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Voor Werkis / verder met werk schrijven we informatieve blogs om in te spelen op de behoeften van de kandidaten en werkgevers.

Blogs voor Werkis / verder met werk

Het schrijven van relevante blogs voor de doelgroep gebeurt niet zo maar: doelgroeponderzoek wijst uit welke onderwerpen de doelgroep interessant vindt en in welke contentvorm zij deze informatie willen ontvangen. Tijdens het schrijven van de blogs wordt er research gedaan naar de verschillende onderwerpen, worden relevante zoekwoorden uitgekozen en in de blogs verwerkt, wordt de Tone of Voice afgestemd op de doelgroep en de blogs geoptimaliseerd voor SEO.

7300+ keer gelezen blogs

Transparante werkwijze

Deze inspanning blijkt effectief: de blogs zijn al meer dan 7300 keer gelezen en er zijn verschillende acties uitgevoerd na het lezen van onze blogs, waaronder directe sollicitaties. Bezoekers komen voornamelijk binnen via social media kanalen en de website zelf, en ook de bezoeken vanuit Google nemen aanzienlijk toe.

Ben jij benieuwd naar de blogs voor Werkis? Lees nu de blogs via: www.werkis.nl/blog

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.