Lesmateriaal Landelijke Week tegen Pesten

De Landelijke Week Tegen Pesten stond dit jaar in het teken van ‘Wees een held met elkaar’. Tijdens deze week maken duizenden scholen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs een start voor een fijne en veilige school. Wij hebben #welovesociety ondersteund in marketing in aanloop van én gedurende deze week.

Lesmateriaal Landelijke Week tegen Pesten | Les 2: Wees een superheld

Voor de Landelijke Week tegen Pesten is het lesmateriaal ‘Ben jij een online superheld?’ voor groep 5 t/m 8 en ‘Ben jij een online Hero?’ ontwikkeld voor groep 7 en 8 en klas 1 en 2 voor het voortgezet onderwijs. Om beide doelgroepen aan te trekken is er gekozen voor twee ontwerpen waarbij speelse en serieuze elementen zijn gecombineerd. De felle kleuren op het zwarte krijtbord zorgen hierbij voor een goede balans.

Om het lesmateriaal zichtbaar te maken voor de doelgroep is de website van #welovesociety aangepast. Hierdoor was het lesmateriaal eenvoudig te downloaden per les of als totaalpakket. Op social media is aandacht besteed aan het lesmateriaal, waarbij de social posts volledig in stijl waren met het lesmateriaal. Het lesmateriaal is geplaatst op de officiële website van Week Tegen Pesten.

4 lessen

2200+ downloads

Stijging aantal leads

De downloads van het lesmateriaal via de website zijn meetbaar gemaakt voor #welovesociety: het lesmateriaal is zo’n 2200 keer gedownload, een indrukwekkend aantal dat nog steeds oploopt.

Wanneer het lesmateriaal gedownload werd, kon de websitebezoeker door een automatische pop-up kiezen of hij of zij zich wilde aanmelden voor de nieuwsbrief van #welovesociety. Door de implementatie van deze optie zijn nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief en nieuwe prospects verkregen voor #welovesociety.

Lesmateriaal Landelijke Week tegen Pesten

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gerelateerde diensten

Online marketing

Grafische vormgeving

Content marketing

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.