Website THRLL.

THRLL werkkleding is een innovatieve speler op het gebied van werkkleding. Door middel van het unieke THRLL. platform kunnen bedrijven en hun medewerkers nu met de uiterste eenvoud kleding bestellen.

Website THRLL.

Vanuit de missie, visie en kernwaarden van THRLL is de website opgebouwd. Het doel van de website is de branding van THRLL en het informeren van potentiële klanten over de diensten. In combinatie met een fotoshoot is de branding van THRLL herkenbaar en visueel gemaakt op de website. Op de website zijn de diensten uitgewerkt, waardoor potentiële klanten een goed beeld krijgen van THRLL.

Naast de website is er ook een uniek THRLL platform gebouwd. Op dit platform kunnen medewerkers van bedrijven met uiterste eenvoud 'geselecteerde' producten aanschaffen, waardoor de employeer branding wordt verhoogd. Door dit unieke en gepersonaliseerde platform bespaart de werkgever veel tijd.

Website THRLL.

Bij het opleveren van de website is de website gevuld met content en is er een online data dashboard gecreëerd. Hierdoor hebben de medewerkers van THRLL zelf inzicht in de website statistieken die zij belangrijk vinden. Het online dashboard is altijd up-to date en kan gemakkelijk gewijzigd worden.

Bekijk THRLL.nl

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gerelateerde diensten

Online marketing

Content marketing

Web development

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.