Your career starts here

'Door welke elementen word jij aangetrokken om bij een werkgever te solliciteren?' We vroegen het de doelgroep van Werkis. Bezoek de nieuwe werken-bij website van Werkis en je vindt hun antwoord op deze vraag!

In opdracht van Werkis / verder met werk is een toffe werken-bij website gecreëerd, die volledig inspeelt op de behoefte van de doelgroep. Aan het begin van het proces is er onderzoek gedaan naar de informatiebehoefte van de doelgroep bij het zoeken naar een nieuwe baan. Op basis van deze uitkomsten zijn de verschillende webpagina's opbouwd en is er triggerende content gecreëerd.

Op de nieuwe website staat de wervingsvideo centraal. Vanuit deze video zijn afbeeldingen en GIF's gekozen, die de doelgroep aantrekt.

De website is in samenwerking met online marketing en content marketing ontwikkeld. De content is afgestemd op de behoefte van de doelgroep en de visie die bij Werkis centraal staat. Daarnaast zijn de doelen voor Werkis meetbaar gemaakt en is de website geoptimaliseerd voor SEO. Hiervoor zijn de titles en meta descriptions ingevuld en zijn er strakke afbeeldingen voor het delen van webpagina’s ingesteld.

Bekijk hier de werken-bij Werkis website.

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.