Arno lachen telefoon min

Foto- & videoproductie

Foto- & videoproductie

Graphical

Hoe trek jij de aandacht van jouw potentiƫle klant? Vind je het een uitdaging om jouw doelgroep aan je te binden en deze te blijven boeien? We got you. Bij Marketingstudio Brainpink vertalen we jouw corporate identity naar een strak concept en zetten dit om naar een unieke foto- en/of videoproductie die aansluit op de doelstellingen en doelgroep van jouw organisatie.

Waarom foto en video?

Wij helpen je jouw verhaal te vertellen. Met de inzet van persoonlijke en interactieve foto- en videocontent onderscheid jij je van concurrenten, geef je betekenis aan je merk en straal je authenticiteit uit. Of je nou bekendheid wil genereren, de interne communicatie wenst te stroomlijnen of gewoon een keer iets anders gaat proberen. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Ć©Ć©n beeld zegt meer dan duizend woorden. Say it louder for the people in the back.

BR104283

Foto- en videoproductie uitbesteden aan Brainpink

Indruk maken, dat willen we met iedere productie bereiken. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw doelgroep keer op keer te verrassen. Dit doen we o.a. met een aftermovie, bedrijfsvideo, animatievideo, promotievideo of instructievideo. Is dit alles? Absoluut niet. Ook voor portretfotografie, 360Ėš fotografie, bedrijfsfotografie en vele andere producties ben je bij Marketingstudio Brainpink aan het juiste adres.

Onder het genot van een bakje koffie gaan we graag om tafel en bespreken we jouw wensen en behoeften. Samen komen we tot een passend concept dat onze creatieve geesten verder uitwerken en uitvoeren. We kunnen niet wachten!

Gordon cowie Bkd AS Vnd D Gk unsplash
Lex lachend met camera
BRAI project videoproductie homeofesports team THRLLFIFA rickdame

9 voordelen aan een professionele bedrijfsvideo

Je homepage is eindelijk af, wordt overheerst door de vele lappen tekst en slechts enkele afbeeldingen springen in het oog. Gefeliciteerd, je bent zojuist de aandacht van de bezoeker verloren. Dit terwijl een bedrijfsvideo veel meer opvalt en klanten sneller aan je pagina of bedrijf zal laten binden. Door bewegend beeld toe te passen zullen bezoekers langer op je website verblijven. Een professionele bedrijfsvideo is dus relevanter dan ooit. In deze blog delen wij de voordelen met jou!

9 voordelen aan een professionele bedrijfsvideo
9 voordelen aan een professionele bedrijfsvideo long-arrow
long-arrow