Recruitment marketing

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om de juiste kandidaten te vinden en hen te boeien en te binden aan jouw organisatie. In sommige vakgebieden is er een behoorlijke schaarste voor goede kandidaten. Hierdoor is het belangrijk om je als werkgever te onderscheiden en creatief te zijn binnen je recruitment marketing en strategie om talent te verleiden tot solliciteren. Wij ondersteunen je bij het aantrekken van talent door efficiënte doelgroepgerichte campagnes en verhogen de candidate experience door middel van converterende recruitment websites.

Doelgroep targeting

Doelgroep targeting

Employer branding

Employer branding

Meetbare resultaten

Meetbare resultaten

Recruitment marketing op maat

Brainpink is marketing specialist die samen ontwikkeling en verandering creëert. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

Vraag vrijblijvend een offerte op
Online Marketing Brainpink

Ervaringen met Brainpink

Meer informatie over recruitment marketing?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Quickscan