Inge schrijven boekje min

Content marketing

Content marketing

Digital

Contentmarketing gaat over het creëren van pakkende teksten, flitsende foto’s en schitterende graphics. Maar het is meer dan dat. Contentmarketing gaat namelijk over het bereiken van jouw doelgroep, de aandacht trekken en die ook vasthouden. Dat doen we door content in te zetten die precies bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep aansluit. Kunnen wij jou hierin een handje helpen? Bij marketingstudio Brainpink staan onze contentmarketeers voor je klaar om jou te voorzien van knallende content.

Wat is contentmarketing?

De Engelse term ‘content’ betekent letterlijk vertaald ‘inhoud’. Content heeft dan ook alles te maken met de inhoud van al je marketinguitingen. Contentmarketing is een goed middel om je marketingdoelen te bereiken en andere marketingmiddelen te ondersteunen. Zo kun je contentmarketing inzetten voor het bereiken van naamsbekendheid, het binden van klanten aan je bedrijf, het informeren van potentiële klanten over jouw product of dienst en nog veel meer marketingdoeleinden.

Wil jij uitblinken tussen al je concurrenten? (en daar gaan we natuurlijk wel vanuit). Dan is unieke content écht onmisbaar. Waarom? Omdat het aanbod in content anno 2022 enorm is en jij daar tussenuit wil springen. Met de juiste content maak je de doelgroep duidelijk wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Dit kan door middel van tekst, foto’s, video’s en/of andere graphics en via verschillende kanalen. Concreet kun je hierbij onder andere denken aan een blog, webteksten, LinkedIn-post, marketing e-mail of een advertentie.

BP 02910

Onze hulp inschakelen voor briljante content?

Content komt het best tot zijn recht als het onderdeel uitmaakt van een uitgekiend plan, een contentstrategie. Bij Brainpink helpen we je daarom graag met opzetten van een strategie, die ervoor zorgt dat je contentuitingen een ijzersterk geheel worden. Zo maken wij niet gewoon goede content, maar creëren we content die écht werkt.

Wij helpen je graag met het creëren van content waar je ‘u’ tegen zegt. Met een flinke dosis creativiteit, scherpe teksten en de juiste look & feel helpen wij jou je doelgroep te overtuigen van jouw bedrijf. Neem eens contact op met een van onze contentspecialisten, we denken graag met je mee!

BP 04541
BP 03064