Start
Bring
Boost
Bloom
Group 2 Copy 2

Start

Met onze Brainpink³ methode

Impact maken?

Dat doen wij door middel van onze Brainpink³ methode. Een vernieuwende en ijzersterke aanpak die leidt tot een full funnel marketingstrategie. Met behulp van onze methodiek doorloop je alle processen van (online) marketing. Het resultaat? Online effect waar je echt blij van wordt.

Bring boost bloom brainpink

Maak kennis
met onze vakidioten

Bring

Voor een sterke inzet van marketing moet een duidelijk plan worden opgesteld. In de eerste fase van onze methodiek gaan we hiermee aan de slag!

We stellen een strategisch plan op waarin we beschrijven aan welke bedrijfsdoelen onze marketingactiviteiten moeten bijdragen en welke doelgroep we willen bereiken. Vervolgens nemen we in het tactische plan op welke kanalen en middelen we gaan inzetten. Als laatste stellen we in deze fase een operationeel plan op. We weten dat ideeën overal binnen een organisatie ontstaan. Daarom hanteren we een klantgerichte aanpak en bouwen wij een multidisciplinair team samen dat speciaal voor jouw bedrijf wordt samengesteld.

Bring brainpink

Boost

Wanneer we de eerste fase hebben afgerond, zijn we klaar om jouw business to boosten!

In onze boost fase zorgt ons in-house team van specialisten op het gebied grafisch design en foto- & videoproductie ervoor dat we kwalitatief sterke content ontwikkelen. Wij geloven niet in een one size fits all-benadering. Elke organisatie heeft een ander verhaal. Daarom is alles wat we produceren op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor transmediale inzet op diverse online platforms, waarbij onze online marketeers verder gaan dan het verzamelen van likes en sturen op een blijvende indruk.

Boost brainpink

Bloom

Je bedrijf laten bloeien? Dat doen we in de laatste fase van onze methodiek.

Online marketing en het verzamelen van data gaan hand in hand. In de bloomfase van onze methode richten we dan ook op de RIO van alle marketinginspanningen. Het inzetten van data & automation is een cruciale stap wanneer jij je marketing naar the next level wil tillen. Via verschillende kanalen wordt aan de hand van jouw marketinguitingen continu allerlei data verzameld, bijvoorbeeld via Google analytics, Facebook, Instagram. Op basis van deze data kunnen de juiste keuzes worden gemaakt voor de toekomst.

Bloom brainpink

Groei online
met jouw merk