Etran
Etran knallende star...

Strategy & Identity

Hoe wij Etran hielpen met een knallende start

Hoe wij Etran hielpen met een knallende start

Digital

Wij hebben met al onze disciplines mogen bijdragen aan de knallende start van Etran! Er is een naam, logo en huisstijl gemaakt door ons grafische team. Er is online marketing gedaan voor Etran door middel van een nieuwe website en een hele toffe bedrijfsvideo. Klimaatverandering is de grootste bedreiging voor het welzijn van de mens. Wij zijn de eerste generatie die merkt dat het klimaat negatief veranderd en tegelijkertijd zijn wij de laatste generatie die hier nog iets aan kan doen. Etran maakt werk van de energietransitie en draagt bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen. Brainpink vindt dit belangrijk en daarom zijn we blij en trots dat we een mooi bedrijf zoals Etran hebben kunnen helpen.


Klant:
Etran

Opdracht:
Branding

Een tijdloos ontwerp

In het logo is er gekozen voor een strak, modern en tijdloos ontwerp. Voor Etran is het belangrijk dat het logo tijdloos is, universeel, en toekomstbestendig.

Er wordt gewerkt met schaduwen als textuur in de huisstijl. Dit is Ć©Ć©n van de meest kenmerkende elementen van Etran. De schaduwen maken de vertaling naar de essentie van Etran, energie transitie. Door de schaduwen wordt de verbinding gemaakt met de natuur en de zon.

Schermafbeelding 2023 02 10 om 10 06 01
Schermafbeelding 2023 02 10 om 10 06 09

Een nieuwe website

Deze spiksplinter nieuwe huisstijl hebben we natuurlijk doorgevoerd op de nieuwe website.

Bekijk deze hier!

Knallende start met online marketing

Om Etran de daadwerkelijke knallende start te geven zijn we begonnen met online marketing. We hebben bijvoorbeeld ook fleetmarking voor Etran ontworpen. Dit hebben we gedaan voor de volkswagen ID.3.

Schermafbeelding 2023 02 10 om 10 01 51

Een sterke bedrijfsvideo

Naast een huisstijl, website en online marketing hebben wij ook een video gemaakt voor Etran. Deze video is te vinden op de website en socials van Etran. De video is opgenomen met de eigenaar Gerrit Visser, bij de hunebedden bij Havelte. Etran draagt bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen en dit komt ook terug in de video.

background image

Heb jij ook hulp nodig bij een knallende start?