WERK 1912 Vestiging Hoofdkantoor
Greatplacetowork wer...

Branche fotografie

Hoe wij de campagne Great Place To Work groots aanpakten

Hoe wij de campagne Great Place To Work groots aanpakten

Graphical

Werkis is sinds september 2021 een 'Great Place to Work.' Dit werd gevierd door de vestiging in Kampen te verrassen met het certificaat. Dit bijzondere moment moest natuurlijk worden vastgelegd!

Klant:
Werkis

Opdracht:
Video

Het certificaat Great Place to Work

De organisatie Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap bij medewerkers binnen de organisatie. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel Great Place To Work Certified dragen en dat is echt iets om trots op te zijn. Werkis heeft dit certificaat mogen ontvangen en dit moest natuurlijk groots bekend worden gemaakt! Hiervoor werden wij ingeschakeld. Een toffe video was het eindresultaat.

Het grote verrassingsmoment

Onze head of production & concepts Alexander heeft een creatief concept gemaakt na de aanvraag van Werkis. Na een enthousiaste pitch was het tijd voor de uitvoering! Alexander legde het verrassingsmoment vast en maakte hier een toffe video van. De bekendmaking werd gevierd met een stuk taart en een drankje, wat een mooie titel! De video is geplaatst op diverse social media platforms; Instagram, LinkedIn en Facebook van Werkis.