Licht2
Nieuwe branding voor...

Strategy & Identity

Nieuwe branding voor Licht Twee

Nieuwe branding voor Licht Twee

Digital

Wij hebben met al onze disciplines mogen bijdragen aan het nieuwe bewindvoeringsbedrijf Licht Twee! Licht Twee staat voor de kernwoorden: toekomstgericht, samen, positief, zacht, oog voor een ander, voorwaarts & wakend oog. Deze kernwoorden laten we terugkomen in de nieuwe branding van Licht Twee.

Klant:
Licht Twee

Opdracht:
Branding

Een logo met het oog op de toekomst

Het beeldmerk als puntje op de ‘i’. Als een kaars die brandt, een baken aan de horizon. Een hoofdletter ‘L’ en een hoofdletter ‘T’ zonder de balans te verstoren in de typgrafie. De ‘e’ van twee steekt iets uit om het speels te houden. Bewindvoering zal ten alle tijden worden toegevoegd onder het logo. Samen is een sleutelwoord in de visie van Licht Twee. Een continu proces om samen op een zo goed en prettig mogelijke manier uit de financiële problemen te komen. Met het oog op de toekomst, als een wakend oog maar zonder de persoon achter het bedrijf uit het oog te verliezen.

LICHT 2210 Huisstijlhandboek 01 5

Het eindresultaat

Door de kernwoorden en het beeldelement samen te voegen, zijn we tot dit mooie eindresultaat gekomen!

Schermafbeelding 2023 02 23 om 14 03 17
Schermafbeelding 2023 02 23 om 14 03 28

Een nieuwe website live!

Deze spiksplinter nieuwe huisstijl hebben we natuurlijk doorgevoerd op de nieuwe website. Cora van Driel is de founder van Licht Twee. We hebben eerst een intake gehad met Cora over de wensen voor de website. Toen de wensen van Cora duidelijk waren is onze online marketeer Merel begonnen met het maken van de wireframes voor de website. Tussentijds is er regelmatig contact over de mail over de website voor nog wat korte vragen of feedback momentjes. Cora heeft een aantal voorbeeld websites gemaild die zij mooi vond. Zo kreeg Merel een goed beeld van hoe het er ongeveer uit moest komen te zien. De huisstijl was al klaar toen Merel begon met het ontwerpen van wireframes. De wireframes zijn besproken met Cora en toen was het moment daar om te beginnen met het bouwen van de website! Tussentijds heeft Merel alle feedback van Cora meegenomen en dit verwerkt in de website. Cora heeft tijdens het bouwen van de website content en teksten aangeleverd. Zo kwam de website stukje voor stukje tot een mooi geheel. Er zijn op het einde verschillende effecten toegevoegd zoals het inladen van teksten en verschuivingen van afbeeldingen. De afbeeldingen die momenteel op de website staan zijn stockfoto’s die Merel samen met Cora heeft uitgekozen. Zoals je kan zien is er op de website veel gebruik gemaakt van het beeldmerk, dit is gedaan om de website van speelser te maken. Als laatste is er een pop up toegevoegd voor gratis intake. Bekijk de nieuwe website hier!

Business Items

We hebben voor Licht Twee verschillende business items ontworpen, zoals visitekaartjes, briefpapier en een e-mail handtekening.

background image

Heb jij ook hulp nodig bij een knallende start?