DSC 4166
Website thrll

Digital Marketing

Hoe wij een website creƫerden voor THRLL

Hoe wij een website creƫerden voor THRLL

Digital

THRLL werkkleding is een innovatieve speler op het gebied van werkkleding. Door middel van het unieke THRLL platform kunnen bedrijven en hun medewerkers nu met de uiterste eenvoud kleding bestellen.

Klant:
THRLL

Opdracht:
Website maken

Website opbouw

Vanuit de missie, visie en kernwaarden van THRLL is de website opgebouwd. Het doel van de website is de branding voor THRLL en het informeren van potentiƫle klanten over de diensten. In combinatie met een fotoshoot is de branding van THRLL herkenbaar en visueel gemaakt op de website. Op de website zijn de diensten uitgewerkt, waardoor potentiƫle klanten een goed beeld krijgen van THRLL.

Websitethrll medium

Employer branding

Naast de website is er ook een uniek THRLL platform gebouwd. Op dit platform kunnen medewerkers van bedrijven met uiterste eenvoud 'geselecteerde' producten aanschaffen, waardoor de employer branding wordt verhoogd. Door dit unieke en gepersonaliseerde platform bespaart de werkgever veel tijd.

online data dashboard

Bij het opleveren van de website is de website gevuld met content en is er een online data dashboard gecreƫerd. Hierdoor hebben de medewerkers van THRLL zelf inzicht in de website statistieken die zij belangrijk vinden. Het online dashboard is altijd up-to date en kan gemakkelijk gewijzigd worden.

background image

Heb jij hulp nodig bij het maken van een nieuwe website?