De nieuwe worstenman
Worstenman fc utrech...

Branche fotografie

Hoe wij een nieuwe worstenman vonden voor FC Utrecht

Hoe wij een nieuwe worstenman vonden voor FC Utrecht

Graphical

Een super toffe campagne voor FC Utrecht Werkt, waarmee wij de nieuwe worstenman vonden. De huidige worstenman die momenteel op de tribune van FC Utrecht worst uit deelt gaat namelijk met pensioen. FC Utrecht Werkt heeft ons benaderd met de vraag of wij een video hiervan kunnen maken. Het doel van de video is meer naamsbekendheid onder de FC Utrecht fans en natuurlijk het vinden van een nieuwe worstenman.

Klant:
FC Utrecht Werkt

Opdracht:
Announcement video

De announcement video

Wij doen altijd eerst goed onderzoek naar een bedrijf voor we een script maken. Wat wil je uitstralen? Wie ben je? Wat doe je? Zijn jullie meer klassiek of jeugdig? Dit zijn allemaal aspecten waar wij over nadenken voordat we beginnen met filmen. Door dit onderzoek past de video volledig bij de doelgroep: vastberaden, stoer, enthousiast, overtuigend. Wij komen met verschillende ideeƫn en een concept voor de video. Daarna gaan we nog een keer om de tafel zitten, zodat we op 1 concept komen en op dezelfde lijn zitten. Tijdens de verschillende gesprekken werd een beeldend concept gecreƫerd en een geschikte locatie gescout, namelijk het stadion. Als alles goed besproken is kunnen we een datum plannen om te gaan filmen.

We zijn slim omgegaan met onze uren, want we hebben in Ć©Ć©n dag twee videoā€™s kunnen filmen. De eerste is de announcement video, waarin Fc Utrecht bekend maakt dat ze opzoek zijn naar een nieuwe worstenman. De twee video is de race video, in deze video gaan verschillende kandidaten strijden om de functie als worstenman. De kandidaten moesten gekke opdrachten uitvoeren en de winnaar werd de nieuwe worstenman.

Ons doel is bereikt, er is een nieuwe worstenman gevonden!

background image

Heb je vragen of interesse over video campagnes? Neem gerust contact met ons op!