Laptop roos info min

Digital analytics

Digital analytics

Digital

Meten is weten: misschien wel de favoriete clichƩ van iedere partner in marketing. Daar denken we bij marketingstudio Brainpink niet anders over. Toch is het voor veel organisaties een grote uitdaging om de effecten van de online marketinguitingen te meten. Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel leuker! Wij duiken voor jou in de diepste krochten van jouw website en jij profiteert van de resultaten, conclusies en acties die hieruit voort komen. Hebben we een deal?

Waarom digital analytics?

Digital analytics heeft alles te maken met het analyseren van je online aanwezigheid: een enorme hoeveelheid gegevens vertaalt de reactie van de klant op jouw uitingen. Bij Brainpink maken we gebruik van Google Analytics, maar ook via andere kanalen toetsen we het effect van onze acties. Door het meten van resultaat is de uitkomst van je acties inzichtelijk en kun je goed onderbouwd oordelen over het verdere verloop van campagnes. Moet je opschalen, afschalen of misschien juist een hele andere weg inslaan? Zonder het toepassen van digital analytics kun je geld verliezen aan acties die geen effect hebben of zelfs nieuwe business mislopen. Inzicht in de digitale aanwezigheid van jouw organisatie zet aan tot actie!

BR102558

Samen Google Analytics inrichten?

Zie jij door de bounce rates de UTM tags niet meer? Bij marketingstudio Brainpink gaan we je niet vermoeien met ingewikkelde terminologie: wij vertalen data naar concrete informatie waar jouw organisatie mee vooruit kan. Dit doen we door te bepalen welke doelen, conversies en functies we willen meten, onze analytische knappe koppen hierop los te laten en de belangrijkste conclusies vervolgens op een presenteerblaadje bij jou aan te leveren. VoilĆ .

We tillen digital analytics naar een hoger niveau en combineren data uit jouw website met acties om conversies te optimaliseren en marketing automation toe te passen. Level up!

BR102643
BR102585
background image

Mogen wij jouw website onder de loep nemen?