BP 03358
Digital marketing

Digital marketing

Digital marketing

Digital

The future is digital! Er is geen twijfel over mogelijk: digitalisering is de nieuwe standaard. Veel organisaties ontlenen hun bestaansrecht aan de online vindbaarheid. Dit maakt het belangrijker dan ooit om op te vallen in de digitale jungle. Online marketing is hét perfecte middel om jouw merk online in de schijnwerpers te zetten. Mogen we jou meenemen in onze wereld van online en digital marketing?

Wat is online marketing?

Digital marketing bestaat uit verschillende disciplines en is de verzamelnaam van alle soorten marketing die, zoals de naam al zegt, online plaatsvinden. Met je online marketing uitingen promoot je jouw product(en) of dienst(en) via het internet. Dat kan zijn op social media, via de zoekmachine(s), op jouw website of via andere kanalen.

Voorbeelden van online marketing activiteiten zijn: advertenties in de zoekresultaten (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing, e-mailmarketing, conversie optimalisatie, recruitment marketing en content marketing.

BP 03797

De voordelen van online marketing

Je bereik kent geen grenzen

Met online marketing kun je de hele wereld bereiken, maar nog belangrijker: jouw doelgroep. De specifieke targeting opties die online marketing biedt zorgen ervoor dat jouw doelgroep dichterbij is dan ooit tevoren.

Optimaliseren en bijsturen in realtime

Anders dan bij offline marketing, kun je bij online marketing aanpassingen maken wanneer je maar wilt. Dit maakt digital marketing flexibel én effectief. Door resultaten nauwlettend in de gaten te houden en gebruik te maken van onder andere A/B-testen, kunnen doeltreffend veranderingen worden doorgevoerd waar dat nodig is. Net als het op- of afschalen van het budget, dat is vaak zo gepiept.

Meetbaarheid van resultaten

Meten is weten en dat is precies wat online marketing zo’n krachtig middel maakt. Doordat veel resultaten binnen online marketing goed te tracken zijn, is het rendement van je online marketingacties vaak goed in kaart te brengen. Zo kunnen we onderbouwde keuzes maken over vervolgstappen en weten we wat wél en niét werkt. Dit zorgt ervoor dat, afhankelijk van jouw marketingdoelen, je return on investment (ROI) vaak hoog is.

Onze aanpak

Let’s get visible! Bij Brainpink doen we dat door middel van onze eigen methode. Een vernieuwende en ijzersterke aanpak. Met ons model realiseren we structureel meer omzet voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe?

Is er een standaard mix van deze online marketingmiddelen die voor iedereen werkt? Ons eerlijke antwoord: nee. Online marketing is maatwerk en hoe jouw marketingcocktail eruit ziet is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf, boodschap, doelgroep en doelen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke mix.

Neem direct contact op Neem direct contact op long-arrow
Laptop content design min