Recruitment marketing

Recruitment marketing

Recruitment marketing

Digital

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om de juiste kandidaten te vinden, deze te boeien en uiteindelijk te binden aan jouw organisatie. In de meeste vakgebieden is er op dit moment een behoorlijke schaarste op de arbeidsmarkt. Welke strategie en instrumenten kan je het beste inzetten om de ROI (return on investment) toch zo hoog mogelijk te houden? Met een groot aantal klanten in de uitzendbranche, zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van werkgevers en uitzendbureaus met creatieve en data-driven recruitment marketing.

Wat is recruitment marketing?

Recruitment marketing is een breed begrip en heeft alles te maken met het goed in de markt zetten van jouw bedrijf. Enorm belangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt, waarin een potentiële kandidaat steeds kritischer is voordat hij of zij de stap zet om te solliciteren. Je zult daarom als organisatie steeds meer moeite moeten doen om jouw bedrijf als werkgever interessant te maken. Recruitment marketing bij Brainpink bestaat onder andere uit: corporate/employer branding, het creëren van een ‘Werken Bij’-website, doelgroep campagnes en job board advertising.

BP 03814

Strategische recruitment - wij combineren creativiteit & data

Brainpink is een marketingstudio waar creativiteit samenkomt met data-driven marketing. Vind je het lastig om de juiste strategie te koppelen aan de juiste instrumenten? Wij helpen je hier graag bij! Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van employer branding strategieën in combinatie met de juiste instrumenten. Dit doen wij allemaal data-driven in combinatie met een snuf(je) creativiteit. Zo ben jij zeker van een unieke uitstraling met het optimale resultaat!

BR104290
BP 03640