BP 02777

Social media marketing

Social media marketing

Digital

Als bedrijf aanwezig zijn op social media: het is dé ideale manier om een community op te bouwen, je naamsbekendheid te vergroten en te interacteren met jouw doelgroep. Samen kijken we naar de kanalen en content die het beste aansluiten op jouw onderneming. Vanuit een passende strategie helpen wij je om jouw doelstellingen te behalen door de inzet van de juiste netwerken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een juiste social media strategie geeft richting aan jouw kanalen op de lange termijn, zorgt ervoor dat je jouw doelgroep bereikt en helpt je jouw doelstellingen te behalen. Samen stellen we vast via welke kanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en welke content aansluit op de klantbehoefte. Effectieve content creatie zorgt er vervolgens voor dat je inspeelt op de informatiebehoefte van de doelgroep en dat jouw boodschap op de juiste manier overkomt.

Wil jij meer? Verder groeien op social media, nieuwe gebruikers bereiken of zelfs leads genereren? Dan gaat adverteren op social media jou verder helpen! Bereik jouw ideale klant van morgen vandaag nog met social media advertising. Wij helpen jou om gerichte advertenties op te zetten die opvallen bij jouw doelgroep.

BP 03763

Samen aan de slag?

Of het nu gaat om een social media strategie, content creatie of social media advertising: Marketingstudio Brainpink staat klaar met een team van online marketeers, grafisch vormgevers en foto/video editors. Dus wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? We are here to help.

BP 03754