Laptop roos info min

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Digital

Lukt het maar niet om verkeer naar je website te krijgen? Zie jij je concurrenten wel verschijnen in de zoekmachines op posities waar jij graag zou willen staan? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt jouw website beter vindbaar bij de doelgroep, door een hogere organische positie in de zoekmachine te bereiken. SEO is een duurzame investering, omdat de resultaten met weinig onderhoud behouden kunnen worden. Het wordt daarom ook wel het marketingkanaal met de hoogste ROI (return on investment) genoemd.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Aan de hand van drie pijlers: content, autoriteit en techniek zorgen wij dat een website beter vindbaar wordt in de zoekmachine. Overkoepelend aan deze drie pijlers is het van belang om de gebruikerservaring op een website in orde te hebben. Zoekmachines zien het als een belangrijk signaal als gebruikers op jouw website makkelijk de weg kunnen vinden.

BR104646

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Brainpink

Waarom kiezen voor Brainpink als zoekmachine optimalisatie partner? Onze SEO-specialisten hebben ruime ervaring in het vakgebied en helpen ook jouw bedrijf graag stijgen in de zoekmachine. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en denken graag mee met de klant. We zoeken naar het probleem achter jouw vraagstuk en zijn eerlijk en transparant. Is zoekmachine optimalisatie niet de oplossing? Dan zeggen we dat ook. Integriteit is heel belangrijk voor ons.

BP 04237
BP 04529
Nick

Ook hoger in de zoekmachine?

Neem contact op en ontdek direct wat wij voor je kunnen betekenen.