BR104385

Doelen en doelgroep

Doelen en doelgroep

Digital

Dus je wilt een nieuwe website, aansprekende huisstijl of een toffe bedrijfsvideo? Gaan we doen! Maar, waarom? Wat en vooral wie wil je ermee bereiken? Zonder strategie schieten deze communicatie-uitingen namelijk hun doel voorbij. Bij Brainpink nemen we je aan de hand in het formuleren van meetbare marketingdoelstellingen en het analyseren van jouw doelgroep.

Wat en wie wil je bereiken?

Heb je als organisatie een goed beeld van het gedrag, de aanwezigheid en de wensen en behoeften van jouw doelgroep? Wie is jouw ideale klant? Om marketing(communicatie) op een doeltreffende manier in te zetten is het van belang om de klant en de klantreis in kaart te brengen en te bepalen op welke fasen je wilt inspelen. Een open deur? Misschien. Het is in ieder geval een voorwaarde voor het bepalen van een effectieve marketingstrategie. Bij Brainpink maken we het niet te ingewikkeld: wij ondersteunen in de opbouw van een gerichte aanpak, dan kun jij alvast gaan nadenken over wat je wilt gaan communiceren.

Doelen en doelgroep

Doelen- en doelgroeponderzoek uitbesteden aan Brainpink

Mist jouw organisatie een duidelijke richting in haar marketingactiviteiten? Weet je niet goed waar te beginnen? Wij gaan graag met je in gesprek! Bij marketingstudio Brainpink staat een team van ervaren marketeers klaar om met de nodige dosis creativiteit, koffie en een positief-kritische blik tot een passende strategie te komen. Ready to boost your business?

Doelen- en doelgroeponderzoek maken deel uit van de eerste fase van onze BrainpinkĀ³ methode, waarin we de basis leggen om jouw onderneming, product of dienst te boosten. Dit gaat ons helpen om gezamenlijk jouw ideale klant te bereiken!

BP 02875
BP 03117