BP 04476

Positionering

Positionering

Digital

We zeggen het nog Ć©Ć©n keer: marketing zonder strategie is geen marketing. Het is als Mario zonder Luigi, Ben zonder Jerryā€™s. Onze collega Nick zonder Jorn. Name a more iconic duo. Om resultaat te behalen met marketingactiviteiten is het dus noodzaak om te starten met het formuleren van een strategie. Wat als jouw organisatie een positioneringsstrategie mist? Of wanneer een huidige positionering niet meer aansluit op de doelen en de uitstraling die je als bedrijf nastreeft? Dan is er werk aan de winkel en schiet marketingstudio Brainpink te hulp!

Wat is een juiste positionering?

Het positioneren van je bedrijf, dienst of product is het kiezen van een positie in het hoofd van jouw doelgroep waarmee je een voorkeurspositie creƫert. Het is een zoektocht naar de sweet spot waarin je voorziet in de wensen en behoeften van de klant op een manier waarop dit de concurrentie niet lukt en je de kwaliteiten van je onderneming optimaal benut. Zo ontstaat een relevante, onderscheidende en geloofwaardige positie op basis van (markt)onderzoek. Deze gekozen positionering zorgt niet alleen voor duidelijkheid bij jouw ideale klant, ook gaat dit jouw organisatie helpen om keuzes te maken in de inzet van marketinginstrumenten. Win-win!

BP 04011

Samen tot een unieke positionering komen?

Hoe kom ik tot een unieke positioneringsstrategie? Is dit jouw laatste zoekopdracht in Google? Dan komen wij je helpen! Geen marketingblog, strategisch expert of hoogleraar gaat je namelijk vertellen wat de juiste positionering voor jouw onderneming zou moeten zijn.

Het kiezen van een unieke positionering vraagt om een persoonlijke samenwerking waarin we marktonderzoek gaan combineren met jouw eigen kennis van de onderneming. Wat zijn de unique selling points? En hoe kunnen we die zo goed mogelijk overbrengen aan de doelgroep? Daar gaan we de komende tijd samen mee bezig! Onze collega's luisteren met veel interesse naar jouw verhaal en verbinden dit met verzamelde data uit de markt. Ready to boost your business?

BP 02996
BP 02875
background image

Onze hulp inschakelen voor een unieke positionering?