Over ons.

Maak kennis met het team

Wij zijn Brainpink, jouw 360˚ marketingpartner. Wat je doelen ook zijn, je business laten groeien is waar het uiteindelijk om draait. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Hier zetten wij ons brein graag voor in! Van volledige offline campagnes tot uitsluitend online en alles wat daar tussenin zit. Wij haken aan, groeien mee en laten je business niet meer los. Bekijk snel de knappe koppen die dit mogelijk maken.

Thumbnail

Meet the team

Martijn

Martijn

Ruitenberg

Managing Director / Co-owner

Lees verder

Een echte sportfanaat, weet van twee meter afstand wat voor horloge je draagt en is de kleur roze steeds meer gaan waarderen sinds hij een Brainpinker is: Martijn! Als zijn carrière bij Brainpink een film was, zou dit The Intern zijn. Gelukkig is Martijn niet na zes maanden weg. We kunnen namelijk niet zonder hem. Hij is hét gezicht en aanspreekpunt voor al onze klanten en de grootste verbindende factor tussen onze digitale en creatieve krachten!

graphical shape
Jacob

Jacob

Heidstra

Creative Lead

Lees verder

Maak kennis met Jacob (aka Kobe)! Neemt alles niet zo serieus, maakt regelmatig de gekste geluiden en noemt zichzelf de koning van de tafeltennistafel. Deze casanova is obsessed met The Office en het is zijn persoonlijke missie om deze sferen door te trekken naar ons eigen kantoor. Hij quote graag Don Draper om zijn creatieve concepten toe te lichten: "Make it simple, but significant".

graphical shape
Alex

Alexander

Vorsterman van Oijen

Head of Production & Concepts

Lees verder

Onze Head of Production & Concepts bruist van ideeën, is energiek, creatief en geniet het meest van toffe eindresultaten die als team zijn neergezet. Wanneer Alex start met een nieuwe sport moet hij hierin meteen excelleren. Als blijkt dat dit slecht uitpakt, speelt deze fanatiekeling het nooit meer. Iets met winnaarsmentaliteit en een slechte verliezer. Toch is geen uitdaging hem te groot met zijn motto "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan". Durf jij hem uit te dagen?

graphical shape
Lotte

Lotte

Pieck

Grafisch Vormgever

Lees verder

Als moeder van het stel staat Lotte haar mannetje wel tussen het grof geweld en de slechte humor van de mannen op de grafische afdeling. Kinderspel voor onze Grafisch Vormgever. Lotte heeft moeite met doseren. Ze bakt taarten die veranderen in bouwwerken en organiseert kinderfeestjes waarbij ze het huis omtovert in een heuse circustent. Dus, toe aan een nieuwe uitstraling? Lotte verbouwt graag je huidige huisstijl!

graphical shape
Eline

Eline

van Heijningen

Social Advertising Specialist

Lees verder

Na 4,5 jaar de American Dream geleefd te hebben is Eline toch teruggekeerd naar ons kikkerlandje. Wanneer ze de conversies en doorklikratio's eens kan ontvluchten zou ze graag een keer gaan parachute springen. Vet! Wist je dat Eline een Rubik's Cube binnen één minuut kan oplossen? Zo weet ze als Social Advertising Specialist ook voor jou alle digitale algoritmes te kraken!

graphical shape
Merel

Merel

Kruger

Online Marketeer

Lees verder

Meet Online Marketeer Merel! Na een buitenlands avontuur is ze bij ons in Kampen neergestreken. Ze schijnen in Polen dus geen FEBO te hebben? Naast de nodige frikandellen uit de muur, trekt Merel ook graag de eigen keukenkastjes open en maakt ze de lekkerste bananenbroden en gezonde snacks. It's all about balance. Deze creatieveling tilt jouw online presence naar een hoger niveau!

graphical shape
Jeroen

Jeroen

Dost

Sales Creative

Lees verder

Met een snowboard onder zijn voeten en een diabolo in zijn handen is hij onze eigen 2 meter lange snowboardende circusartiest! Je kunt hem wakker maken voor een geweldige dag op de piste, inclusief après-ski natuurlijk. Als hij geen Hollandse hits onthoudt, is hij bezig met het vinden van nieuwe klanten en het onderhouden van klantrelaties. Als zijn carrière bij Brainpink een film was, zou deze "The Sleeping Sales Creative" heten, want hij heeft een talent om in slaap te vallen tijdens het kijken van films. Oh, en laten we niet vergeten dat hij een enorme fan is van Ajax en André Hazes, dus verwacht minstens één Hazes-nummer op elk feestje waar hij is!

graphical shape
Roos

Roos

Gallas

Junior Online Marketeer

Lees verder

The short movie of a 6-month intern! Na een leerzame stageperiode is Roos nu onze vliegende keep in het team van online marketeers. Helemaal ready om zich door te ontwikkelen als Online Marketeer. Deze doorgewinterde snowboarder staat klaar om haar opgedane kennis in de praktijk te brengen!

graphical shape
Arno

Arno

Spaansen

Co-owner / Senior grafisch vormgever

Lees verder

Arno(ld) Schwarzenegger: te herkennen aan zijn zwarte outfits. Arno is sinds de start van Brainpink betrokken, nog altijd op zoek naar zijn talent en samen met Jessica bovenal trotse ouders van Estelle en Mees. Deze ervaren vakidioot werkt op de duizendste millimeter en bestaat voor 65% uit koffie. Komt Arno je bekend voor? Dan heb je vast van hem verloren tijdens Warzone.

graphical shape
Nick

Nick

Meijerink

Head of Digital Marketing

Lees verder

Rumour has it dat onze Head of Digital Marketing erg goed is in het bakken van pizza's! Met recht een verborgen talent te noemen, want wij hebben hier nog nooit van mogen profiteren. Is Nick even niet bezig met zijn eigen voorbeschouwing op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax? Dan is hij constant op zoek naar trends in online marketing en nieuwe manieren om jullie gebruikers, websitebezoekers en potentiële klanten te overtuigen!

Francis

Francis

Everduim

Project Manager

Lees verder

Francis vloog ooit de wereld rond als stewardess van TUI, deed mee aan Miss Nederland en kwam uiteindelijk in ons team terecht. Deze bak met ervaring past ze nu toe in haar rol als Projectmanager, waarin ze iedere dag weer een A+ scoort in klanttevredenheid. Als officiële Pink Lady is Grease haar favoriete film. Obviously.

graphical shape
Vienne

Vienne

Sloof

Content Creator & Editor

Lees verder

Livin' her dream job! Deze workaholic, shopaholic (en alcoholic) is altijd op pad om de leukste content voor jou vast te leggen! The day after geniet ze nog even na van het avontuur tijdens de nabewerking. Overal waar onze Content Creator gaat, is gezelligheid. Is één van de collega's toe aan wat afleiding? Bij Vienne aan haar bureau kun je altijd terecht voor een goed gezelschapsspel!

graphical shape
Ingeborg

Ingeborg

Goedhart

Social Media Marketeer

Lees verder

In de toekomst verhuist Ingeborg graag naar het buitenland, maar voor nu kunnen we gelukkig van haar aanwezigheid genieten in het mooie Kampen! Deze sociale, gezellige en creatieve Social Media Marketeer kunnen we 's nachts wakker maken voor een dikke bak Ben & Jerry's, zingt graag onder de douche en heeft een zwak voor de muziek van Abba. Hebben we dat niet stiekem allemaal?

graphical shape
Frank

Frank

Van Schellen

Online Marketeer

Lees verder

Hij is een geboren sportieveling en zet zich dan ook volledig in op het veld. Maar naast zijn sportieve kant is hij ook een avonturier in hart en nieren en kan hij niet wachten om meer van de wereld te ontdekken. Een van zijn meest opvallende gewoontes of hobby's is zijn obsessie met het vinden van goedkope vliegtickets. Het is bijna een verslaving geworden, maar het heeft wel geleid tot het scoren van de beste deals! En als je op zoek bent naar een uitdagend potje schaken, dan ben je bij Frank aan het juiste adres. Hij denkt altijd vijf stappen vooruit en is een zeer fanatieke speler. Zo is ook hij voortdurend op zoek naar de beste tactiek om de SEO van klanten te optimaliseren.

graphical shape
Stan

Stan

Stewart

Jobboard Advertising Specialist

Lees verder

Stan gaat voor goud in de sportschool, staat over tien jaar op de Mainstage van Tomorrowland en heeft een obsessie voor koelboxen. Hij verhuurt je graag zijn koelbox van 90 liter (!) tegen een bucket Amstel Bright met uitzicht op het heldere water van een baai op Curaçao. Als Jobboard Advertising Specialist duikt Stan in de data om tot nieuwe inzichten te komen en iedere dag weer de online resultaten te optimaliseren!

graphical shape
Ilse

Ilse

Otter

Stagiair Online Marketing

Lees verder

Zin in een lekker hapje? Bij Ilse ben je aan het juiste adres, lekker koken of kleine hapjes maken is iets waar we haar zelfs ‘s nachts voor wakker kunnen maken. Deze creatieveling houdt van gezelligheid en zou ooit nog wel eens een groot feest willen organiseren waarbij ze alles zelf mag bedenken en regelen en het liefst zonder dat het prijskaartje een rol speelt ;). Ze is stagiaire op de online marketing afdeling, maar haar achtergrond met grafisch vormgeven komt altijd goed van pas!

graphical shape
background image

Ready to
grow with us?