Over ons.

Maak kennis met het team

Wij zijn Brainpink, jouw 360Ëš marketingpartner. Wat je doelen ook zijn, je business laten groeien is waar het uiteindelijk om draait. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Hier zetten wij ons brein graag voor in! Van volledige offline campagnes tot uitsluitend online en alles wat daar tussenin zit. Wij haken aan, groeien mee en laten je business niet meer los. Bekijk snel de knappe koppen die dit mogelijk maken.

Thumbnail

Meet the team

Martijn

Martijn

Ruitenberg

Managing Director / Co-owner

Lees verder

Een echte sportfanaat, weet van twee meter afstand wat voor horloge je draagt en is de kleur roze steeds meer gaan waarderen sinds hij een Brainpinker is: Martijn! Als zijn carrière bij Brainpink een film was, zou dit The Intern zijn. Gelukkig is Martijn niet na zes maanden weg. We kunnen namelijk niet zonder hem. Hij is hét gezicht en aanspreekpunt voor al onze klanten en de grootste verbindende factor tussen onze digitale en creatieve krachten!

graphical shape
Nick

Nick

Meijerink

Head of Digital Marketing

Lees verder

Rumour has it dat onze Head of Digital Marketing erg goed is in het bakken van pizza's! Met recht een verborgen talent te noemen, want wij hebben hier nog nooit van mogen profiteren. Is Nick even niet bezig met zijn eigen voorbeschouwing op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax? Dan is hij constant op zoek naar trends in online marketing en nieuwe manieren om jullie gebruikers, websitebezoekers en potentiële klanten te overtuigen!

Lotte

Lotte

Pieck

Grafisch Vormgever

Lees verder

Als moeder van het stel staat Lotte haar mannetje wel tussen het grof geweld en de slechte humor van de mannen op de grafische afdeling. Kinderspel voor onze Grafisch Vormgever. Lotte heeft moeite met doseren. Ze bakt taarten die veranderen in bouwwerken en organiseert kinderfeestjes waarbij ze het huis omtovert in een heuse circustent. Dus, toe aan een nieuwe uitstraling? Lotte verbouwt graag je huidige huisstijl!

graphical shape
Eline

Eline

van Heijningen

Social Advertising Specialist

Lees verder

Na 4,5 jaar de American Dream geleefd te hebben is Eline toch teruggekeerd naar ons kikkerlandje. Wanneer ze de conversies en doorklikratio's eens kan ontvluchten zou ze graag een keer gaan parachute springen. Vet! Wist je dat Eline een Rubik's Cube binnen één minuut kan oplossen? Zo weet ze als Social Advertising Specialist ook voor jou alle digitale algoritmes te kraken!

graphical shape
Frank

Frank

van Schellen

Online Marketeer

Lees verder

Hij is een geboren sportieveling en zet zich dan ook volledig in op het veld. Maar naast zijn sportieve kant is hij ook een avonturier in hart en nieren en kan hij niet wachten om meer van de wereld te ontdekken. Een van zijn meest opvallende gewoontes of hobby's is zijn obsessie met het vinden van goedkope vliegtickets. Het is bijna een verslaving geworden, maar het heeft wel geleid tot het scoren van de beste deals! En als je op zoek bent naar een uitdagend potje schaken, dan ben je bij Frank aan het juiste adres. Hij denkt altijd vijf stappen vooruit en is een zeer fanatieke speler. Zo is ook hij voortdurend op zoek naar de beste tactiek om de SEO van klanten te optimaliseren.

graphical shape
Meike Vierkant

Meike

Mul-Palmen

Project Manager

Lees verder

Met een projectplan in haar handen en een microfoon bij de karaokebar is ze onze eigen positieve, naïeve en goedlachse projectmanager! Deze moeder van 2 koters wordt niet graag gewekt, maar voor een wintersport maakt ze graag een uitzondering. Als de carrière van Meike bij Brainpink een film zou zijn, zou deze ongetwijfeld "The Gatekeeper" heten, ze schept namelijk orde in de chaos en is onze rode draad tussen alle projecten. Bij Meike zit het glas altijd halfvol. Wat er ook gebeurt, zij blijft optimistisch en heeft het vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt.

Mandy Lambeek

Mandy

Lambeek

Stagiair Online Marketing

Lees verder

Iemand nodig om orde in de chaos te scheppen? Dan ben je bij onze stagiaire Mandy aan het juiste adres! Met haar agenda als trouwe sidekick (ja, zo een die daadwerkelijk van papier is) gaat ze zich de komende tijd bezighouden met de optimalisatie van de klantenservice van Brainpink. Mandy’s unieke talent om bijna elke songtekst mee te kunnen zingen zorgt voor wat extra gezelligheid (of hoofdpijn?) op het kantoor. Swingend de dag doorkomen is aan Mandy in ieder geval wel besteed!

graphical shape
Arno

Arno

Spaansen

Co-owner / Senior Grafisch Vormgever

Lees verder

Arno(ld) Schwarzenegger: te herkennen aan zijn zwarte outfits. Arno is sinds de start van Brainpink betrokken, nog altijd op zoek naar zijn talent en samen met Jessica bovenal trotse ouders van Estelle en Mees. Deze ervaren vakidioot werkt op de duizendste millimeter en bestaat voor 65% uit koffie. Komt Arno je bekend voor? Dan heb je vast van hem verloren tijdens Warzone.

graphical shape
BP 02274

Jeroen

Dost

Sales Creative

Lees verder

Met een snowboard onder zijn voeten en een diabolo in zijn handen is hij onze eigen 2 meter lange snowboardende circusartiest! Je kunt hem wakker maken voor een geweldige dag op de piste, inclusief après-ski natuurlijk. Als hij geen Hollandse hits onthoudt, is hij bezig met het vinden van nieuwe klanten en het onderhouden van klantrelaties. Als zijn carrière bij Brainpink een film was, zou deze "The Sleeping Sales Creative" heten, want hij heeft een talent om in slaap te vallen tijdens het kijken van films. Oh, en laten we niet vergeten dat hij een enorme fan is van Ajax en André Hazes, dus verwacht minstens één Hazes-nummer op elk feestje waar hij is!

graphical shape
Vienne

Vienne

Sloof

Content Creator & Editor

Lees verder

Livin' her dream job! Deze workaholic, shopaholic (en alcoholic) is altijd op pad om de leukste content voor jou vast te leggen! The day after geniet ze nog even na van het avontuur tijdens de nabewerking. Overal waar onze Content Creator gaat, is gezelligheid. Is één van de collega's toe aan wat afleiding? Bij Vienne aan haar bureau kun je altijd terecht voor een goed gezelschapsspel!

graphical shape
Merel

Merel

Kruger

Online Marketeer

Lees verder

Meet Online Marketeer Merel! Na een buitenlands avontuur is ze bij ons in Kampen neergestreken. Ze schijnen in Polen dus geen FEBO te hebben? Naast de nodige frikandellen uit de muur, trekt Merel ook graag de eigen keukenkastjes open en maakt ze de lekkerste bananenbroden en gezonde snacks. It's all about balance. Deze creatieveling tilt jouw online presence naar een hoger niveau!

graphical shape
BP 02233

Ramiro

Stam

Online Marketeer

Lees verder

Ramiro Stam, ons levende bewijs dat leergierigheid, enthousiasme en sociale vaardigheden prima samengaan met een vleugje onhandigheid. Maar hé, hij heeft een verborgen talent dat alles goed maakt: karaoke zingen na een paar drankjes. Het is een show die je niet wilt missen! Als we zijn carrière bij Brainpink zouden verfilmen, zou de titel "De Marketing Maestro" zijn. Ramiro is namelijk een echte marketing fan! Laten we zeggen dat hij de dynamiek van "Friends" inbrengt in ons team. Ramiro is niet alleen een feestbeest; hij heeft ook serieuze skills. Bij Brainpink is hij namelijk de conversie-koning en een echte marketinggoeroe.

graphical shape
Isabel

Isabel

Köster

Grafisch Vormgever

Lees verder

Meet Isabel, de onofficiële geheugenbank van Brainpink! Met een geheugen dat niets ontgaat weet ze je vaak nog de kleinste details over projecten te vertellen of herinnert ze je aan de tandartsafspraak die volgende week gepland staat! Deze grafisch vormgever schiet altijd in de roos! Dit doet ze niet alleen met haar werk, maar ook bij het handboogschieten. Het geheime talent van Isabel is zingen, maar dit houdt ze dan ook graag geheim! Wie weet wilt ze wel een liedje voor je zingen als je haar een sappige Ribeye of Napolitaanse pizza voorschotelt...?

graphical shape
Mark

Mark

Blokhuis

Stagiair Sales

Lees verder

Maak kennis met onze sales stagiair Mark, met een hart voor mensen en een passie voor sport! Deze allemansvriend is altijd wel in voor een babbel. Buiten het kantoor transformeert hij in een adrenalinejunkie met een passie voor kitesurfen. Hij droomt ervan om ooit nog de winden van Kaapstad te trotseren met zijn kite. Kun je Mark even niet vinden? Één plek waar je hem waarschijnlijk niet zult vinden is de keuken… Deze student gebruikt namelijk vaker de vetvijfer dan zijn gasfornuis! Check de weersvoorspelling anders even; als de storm een naam heeft is hij die vast aan het opzoeken!

graphical shape
background image

Ready to
grow with us?