vacature

Stagiair Online Marketing

Direct sollicteren
Direct sollicteren
BP 02899
Stagiair online

Stagiair Online Marketing

Stagiair Online Marketing

Ben jij een proactieve online marketeer in spe die energie krijgt van het behalen van maximale resultaten uit online marketing campagnes? Dan verwelkomen we jou graag bij Brainpink Digital, de plek waar jij als stagiair verder kan groeien

Wil je weten hoe het er doorgaans bij ons op kantoor aan toe gaat? Bekijk dan hier onze socials Instagram & Tiktok.

Locatie:
Zwolle

Dienstverband:
Fulltime

Functieomschrijving

Als Stagiair Online Marketing krijg je de kans om voor uiteenlopende klanten mee te werken. Dit zorgt voor veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden. Tijdens je stage kun je jezelf zo onderdompelen in zoekmachine optimalisatie, social media/search engine adverteren, web development, emailmarketing en conversieoptimalisatie. Je werkt samen met ons Online Marketing team, waar iedereen hun eigen specialisme binnen de online marketing heeft.

Het werken bij Brainpink Digital

Bij Brainpink Digital zijn we, als onderdeel van Brainpink, verantwoordelijk voor de online marketing van onze klanten. Dit doen we volgens onze belangrijke pijlers: service en resultaat. Door het verzamelen van data en het toepassen van bewezen methoden bouwen we samen met de klant succesvolle online marketing campagnes. Maar we willen klanten niet alleen helpen aan goede resultaten, we denken ook op een eerlijke en servicegerichte manier met hen mee. Iedere dag wordt er bij ons hard gewerkt om de verwachtingen van de klanten te overtreffen!

Naast onze passie voor het online marketing vak, vinden we oog voor elkaar erg belangrijk. We lachen samen, spelen een fanatiek potje tafeltennis en we weten wat er speelt in het leven van onze collega’s.

Dus, wanneer jij wilt werken in een omgeving die gekenmerkt wordt door enthousiaste vakidioten, betrokkenheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat krijg je van ons?

 • 350 euro stagevergoeding
 • 32 - 40 werkuren
 • 12 vakantiedagen
 • Goede stagebegeleiding
 • De gezelligste collega's
 • Hoog niveau tafeltennis in de pauze

Wat neem je mee?

 • Hbo/universitair denkvermogen
 • Oprechte interesse en leergierig
 • De drive om het beste uit jezelf te hal
 • Proactief, resultaatgericht en niet bang om nieuwe ideeën voor te stellen.
 • Affiniteit met digitale marketing en de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Leuk, je bent enthousiast! Solliciteren maar! Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen krijg je binnen 2 werkdagen reactie.

Zien we mooie aanknopingspunten voor een kennismakingsgesprek? Dan ben je binnen een week bij ons op kantoor voor een kop koffie en ook nog eens een kennismaking.

Het eerste gesprek: we houden niet van formele gesprekken en zijn altijd geïnteresseerd in de mens achter het werk. Natuurlijk zijn we wel benieuwd naar je werk, dus vergeet je portfolio niet. Het eerste gesprek is met onze Managing Director, Martijn. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek in. Dit gesprek is samen met onze Head of Digital Marketing, Nick.

Tweede gesprek: Tijdens het tweede gesprek gaan we verder in op jouw kwaliteiten en willen we checken of we tijdens een tweede gesprek nog net zo enthousiast (of liever enthousiaster) zijn als tijdens het eerste gesprek. Daarnaast bespreken we je stageopdracht en maken deze concreet

Na een positief tweede gesprek maken we je stage in orde en kun je je stagecontract tekenen

Gefeliciteerd met je stage! We kijken uit naar je komst!

Solliciteer op Stagiair Online Marketing