Quickscan

Concepting

Marketing campagnes

Wil jij aandacht rondom je merk, product of dienst krijgen? Met doordachte marketingcampagnes kun jij jouw doelgroep effectief bereiken. Marketing campagnes zijn de perfecte manier om de aandacht van jouw doelgroep te grijpen en om een blijvende indruk achter te laten.

Hoe zet je een marketing campagne in?

Om te beginnen kijken we altijd naar het doel van de campagne. Grofweg kunnen wij deze in drie fases opdelen:

  • Branding: Jouw doelgroep is nog onbekend met jouw merk. Wij gaan aan de slag om de naamsbekendheid te vergroten en om jouw gewenste imago te creëren.
  • Bonding: Jouw doelgroep is al bekend met jouw merk. In deze fase ligt de nadruk om het creëren van merkbinding. Wij enthousiasmeren jouw doelgroep met jouw merk.
  • Action: Wij zetten jouw doelgroep aan direct over te gaan op een actie. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop of aanvraag zijn. Doel is om concrete doelen te bewerkstelligen.

Door het bepalen in welke fase jij zit met je merk, product of dienst kunnen wij een gerichte campagne uitzetten die past bij de fase waar jouw klant zich in verkeerd.

Onze aanpak

Stap 1 - koffie

Onder genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken we jouw vraagstuk. We achterhalen jouw wensen, behoeften en doelgroepen. Daarnaast leren we jouw bedrijf beter kennen. Dit gesprek vormt de basis van de campagne.

Stap 2 - wij gaan aan de slag

Wij beginnen met onderzoek naar jouw doelgroep, waar kunnen wij jouw doelgroep bereiken? Welke kanalen zetten we in en wat is de ideale mix? Vanuit daar bedenken wij unieke concepten die jouw doelgroep aanspreekt.

Stap 3 - presenteren

Wij zijn al enthousiast, nu jij nog. Samen nemen wij onze plannen door zodat jij volledig op de hoogte bent wat er staat te gebeuren. Hebben wij een go? Dan gaat de campagne los.

Stap 4 - Terugkoppeling

Marketing moet resultaat opleveren. Daarom nemen wij periodiek samen de resultaten door zodat jij weet wat jouw campagnes opleveren.

Een meetbaar resultaat

Wij vinden het belangrijk dat investeringen terug gerekend worden naar concrete leads of klanten. Daarom maken wij altijd inzichtelijk wat onze campagnes voor jouw business opleveren. Dit doen wij met interactieve live data dashboards welke je op elk moment kunt bekijken. Deze data dashboards worden periodiek toegelicht door één van onze marketing specialisten, zodat jij altijd op de hoogte bent van de campagneresultaten.

Neem vrijblijvend contact op
DSC 0021

Meer weten over een marketingcampagne?

Neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen jou er graag meer over!

Contact opnemen voor meer informatie

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.