Quickscan

Content marketing

Content distributie

Wil jij de zichtbaarheid en naamsbekendheid onder jouw doelgroep verhogen? Wil jij weten welke content er waar en wanneer geplaatst wordt? Effectieve content distributie is hierbij van belang!

Distributieplan

Je kunt nog perfecte content creëren, maar zonder een sterk distributieplan wordt jouw content niet gevonden. Een vooraf bepaalde content planning is daarom enorm belangrijk. In de content planning maak je namelijk jouw content creatie concreet: welke content ga je wanneer promoten en via welke kanalen distribueer jij deze content? Wij maken een distributieplan op maat!

Wij brengen de juiste kanalen voor jouw doelgroep in kaart en bepalen welke frequentie benodigd is om jouw boodschap over te brengen. Om effectief content te verspreiden, zetten wij organische content en geadverteerde content op verschillende hoofdkanalen in:

  • Earned media
  • Owned media
  • Paid media
  • Social media
Distributieplan op maat

Distributieplan op maat

Relevante content

Relevante content

Kanalen

Effectieve kanalen

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken we jouw vraagstuk. We achterhalen jouw wensen, behoeften en doelgroepen. Daarnaast leren we jouw bedrijf beter kennen. Dit gesprek vormt de basis voor het distributieplan.

Stap 2 - Wij gaan aan de slag

We gaan aan de slag met jouw content. Op basis van jouw corporate identity en doelgroep bedenken we passende content, brengen we belangrijke kanalen voor jou in kaart en maken we een concrete planning.

Stap 3 - Het advies

Wij presenteren deze planning in een distributieplan aan jou en geven advies. We bespreken het traject en vullen het concept waar nodig aan.

Stap 4 - Boost your business

Van vraagstuk tot distrubutieplan: wij creëren een waardevol distributieplan voor jouw bedrijf. Wij delen de juiste content op de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategische vorm van marketing, waarbij je waardevolle en relevante content inzet om een specifieke doelgroep te bereiken. Hierbij ligt de nadruk op het genereren van leads en een lange termijn relatie met de klant op te bouwen. Binnen content marketing staat de doelgroep altijd centraal.

Meer weten over content distributie?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.