Quickscan

Content marketing

Content strategie

Vind je het lastig om jouw doelgroep te bereiken in een wereld vol berichtgeving en communicatie? Is het een uitdaging om waardevolle content te creëren? Een goede content strategie geeft richting aan jouw content, zorgt ervoor dat je jouw doelgroep bereikt en helpt je om jouw (lange termijn) doelstellingen te behalen.

Doelstellingen behalen

Écht goede content valt of staat met een goede content strategie. Met een goede content strategie geef je richting aan de content, kun je draagvlak creëren binnen jouw bedrijf en is het makkelijker om het succes van jouw content marketing te meten. In een content strategie leg je vast wat het doel is van je content, voor wie de content is, wat voor content je wilt publiceren en via welke kanalen je de content wilt distribueren. Op deze manier kun je perfect inspelen op elke fase van de customer journey en zo jouw doelgroep binden aan jouw bedrijf.

Onze content marketeer helpt je graag bij het maken van een geschikte content strategie. Op deze manier kun jij content creëren, waarmee jij jouw doelgroep bereikt én kun jij jouw doelstellingen behalen.

Marketingstrategisch advies

Strategisch advies

Doeltreffende content

Content op het juiste kanaal

Onvergetelijke events

Doeltreffende planning

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken we jouw vraagstuk. We achterhalen jouw wensen, behoeften en doelgroepen. Daarnaast leren we jouw bedrijf beter kennen. Dit gesprek vormt de basis van de strategie.

Stap 2 - Wij gaan aan de slag

We gaan met jouw corporate identity aan de slag en doen research naar de doelgroep. Op basis hiervan bedenken we passende content, brengen we belangrijke kanalen voor jou in kaart en maken we een concrete planning.

Stap 3 - Het advies

Wij presenteren de uitkomsten aan jou en geven advies. Jij kunt nu aan de slag met een doeltreffende content strategie, wij helpen je daar graag bij!

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategische vorm van marketing, waarbij je waardevolle en relevante content inzet om een specifieke doelgroep te bereiken. Hierbij ligt de nadruk op het genereren van leads en een lange termijn relatie met de klant op te bouwen. Binnen content marketing staat de doelgroep altijd centraal.

Meer weten over content strategie?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.