Quickscan

Grafische vormgeving

Signing

Wil jij als bedrijf opvallen en gezien worden? Of het aantal contactmomenten en met jouw doelgroep vergroten? Overweeg dan om signing in te zetten. Wij helpen je daar graag bij!

Hoge attentiewaarde

De juiste inzet van signing zorgt ervoor dat je gezien wordt door de doelgroep en dat jij als bedrijf opvalt. Door signing mee te nemen in jouw communicatiestrategie kun je het aantal contactmomenten met de doelgroep verhogen, waardoor je een hogere attentiewaarde met je doelgroep creëert. Vanuit jouw huisstijl handboek ontwerpen we opvallende creaties, waarbij we rekening houden met het juiste gebruik van beelden, kleuren en teksten.

Bekijk onze projecten

Bureau Techniek corporate identity

#welovesociety corporate identity

PEC Zwolle Werkt corporate identity

THRLL. corporate identity

Project 770

ParkLounge Kampen

Opvallende creaties

Wij ontwerpen opvallende creaties voor signing. We bespreken jouw wensen en behoeften en gaan aan de slag. Voor welke vorm van signing ga jij?

Drafting compass solid

Passend bij corporate identity

Aandacht van de doelgroep

Aandacht van de doelgroep

Stamp solid

Sterke eerste indruk

Onze aanpak

Stap 1 - Een bakje koffie

Onder genot van een bakje koffie gaan we om tafel en bespreken we jouw wensen en behoeften.

Stap 2 - Wij gaan aan de slag

Wij gaan aan de slag met jouw wensen. Aan de hand van jouw huisstijl handboek creëren wij de gewenste vorm van signing.

Stap 3 - Oplevering

Jij checkt de gewenste vorm van signing en geeft akkoord. Wij zorgen ervoor dat jouw signing op de gewenste plek geleverd wordt.

Wat is signing?

Met signing wordt alles wat een merk of bedrijf inzet aan fysieke communicatiemiddelen bedoeld, om de doelgroep te bereiken en wordt ook wel visuele communicatie genoemd. Door signing ben je als bedrijf zichtbaarder, wat zorgt voor meer attentiewaarde voor jouw doelgroep. Hierdoor wordt de mate waarin de doelgroep je merk herkent beïnvloed.

Brainpink 2202 Arno Spaansen

Meer weten over signing?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.