Quickscan

Online marketing

Conversie optimalisatie (CRO)

Krijg jij genoeg bezoekers op jouw website, maar blijft de conversie achter? Plaatsen bezoekers wel producten in het winkelmandje, maar rekenen veel mensen niet af en blijven de contactformulieren leeg? Dan is het hoog tijd voor conversie optimalisatie. Aan de hand van conversie optimalisatie haal jij meer rendement uit hetzelfde aantal bezoekers.

Meer rendement door conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie of conversion rate optimization (CRO) is het structureel verbeteren van jouw website, waarbij het verhogen van het aantal gebeurtenissen (conversies) centraal staat. Waarbij we met SEO en SEA zoveel mogelijk website bezoekers genereren, proberen wij met CRO zoveel mogelijk mensen op de website te behouden en een conversie te laten plegen. Zo vergroot jij met dezelfde input jouw omzet.

Onze CRO specialisten adviseren wat de beste manier voor jouw bedrijf is om conversie optimalisatie in te zetten. Na uitgebreide analyses geven zij advies waar de bottlenecks op jouw website zitten en waar jij omzet laat liggen. Zo krijg jij een gedegen advies om verder te groeien.

Vast contactpersoon SEA

Vast contactpersoon

Resultaten inzichtelijk SEA

Resultaten inzichtelijk

Meer rendement

Meer rendement

Resultaten inzichtelijk

Wij vinden het belangrijk dat ons werk duidelijk en inzichtelijk is, jouw investeringen moeten tenslotte rendement opleveren. Op basis van jouw wensen maken wij samen afspraken hoe wij rapporteren. Samen met jouw persoonlijke CRO specialist nemen jullie alle bevindingen en resultaten door. Zo kan jouw business weer groeien.

CRO abonnementen

Overzicht van mogelijkheden
Website performance scan + nulmeting
Website doelen meetbaar maken
Google Analytics integratie & Hotjar
Google Analytics data analyse
Heatmap analyses
Formulieren analyses
Recording analyses
A/B testing en analyse
Rapportage en advies
Structurele adviesgesprekken

Intro

€280,-

Tweemaandelijks
1 per kwartaal
Tweemaandelijks

Plus

€559,-

Meest gekozen

maandelijks
2 per kwartaal
Maandelijks

Pro

€899,-

wekelijks
3 per kwartaal
Maandelijks

Offerte aanvraag

Onze aanpak

Fase 1 - Analyseren

In fase 1 beginnen wij met het analyseren van de website met de middelen die voor ons beschikbaar zijn, zoals Google Analytics. Dit combineren wij met sessierecordings en heatmaps aan de hand van diverse analyse tools.

Fase 2 – Testing

Aan de hand van de data die we uit de analyses hebben verkregen, maken we een vertaalslag naar hypotheses. Deze hypotheses worden met A/B- of multivariabele-testen onderzocht.

Fase 3 – Data is key

Onderbuikgevoelens, daar doen wij niet aan. De data uit de eerste testen valideren wij. Zien wij hierna verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden? Dan is dat de volgende stap.

Fase 4 – Rapporteren

Zodra wij testresultaten hebben die significant zijn, ontvang je van ons een rapport met de resultaten en onze aanbevelingen.

Fase 5 - Implementeren

Tijd om de verbeteringen door te voeren. Zo laat jij de conversie op jouw website stijgen en behaal jij meer rendement.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is misschien nog wel het belangrijkste wat je met je website moet doen. Want zodra jij, na al je werk, de bezoeker eindelijk op je website hebt, wil je natuurlijk ook graag dat zij converteren. Dit kan het invullen van een contactformulier zijn, het doen van een aankoop, het downloaden van een item of een bepaalde interactie zijn. Door conversie optimalisatie stuur jij de bezoeker naar een conversie.

Laten we eerlijk zijn: jouw website moet toch veel meer zijn dan een visitekaartje alleen? Heb jij je website goed ingericht? Dan kan deze fungeren als ware leadmachine. De conversiespecialisten van Brainpink doen er dan ook alles om jouw website zo optimaal als mogelijk te laten werken.

Gratis CRO quickscan

Ben jij benieuwd wat conversie optimalisatie (CRO) voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan gebruik van de gratis quickscan. Wij brengen hierbij de potentie voor jouw bedrijf in kaart. Wij analyseren waar je doelgroep op zoekt, waar wij kansen zien liggen en wat je ervoor zou moeten doen om deze kansen om te zetten.

Vraag een gratis CRO quickscan aan
Conversieoptimalisatie Quickscan Kampen
Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over conversie optimalisatie?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.