BR103914 min
Websiteontwikkeling ...

Content & Design

Websiteontwikkeling voor Metafoor Vastgoed

Websiteontwikkeling voor Metafoor Vastgoed

Digital

Metafoor Vastgoed had behoefte aan een geheel nieuwe website die in lijn was met hun nieuwe huisstijl en die hun kennis en expertise op het gebied van vastgoedadvies zou benadrukken. Daarnaast wilden ze de website zo inrichten dat deze gericht was op het genereren van advies aanvragen en het invullen van contactformulieren. Het was aan Brainpink om een strategie te ontwikkelen en de website te ontwerpen en te bouwen die aan deze doelstellingen zou voldoen.

Klant:
Metafoor Vastgoed

Opdracht:
websiteontwikkeling

Metafoor Vastgoed is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en grondzaken voor (semi)overheden. Voorheen stond het bedrijf bekend als Metafoor Vastgoed en Software, maar ze hebben besloten zich los te koppelen van Software en afzonderlijk van elkaar verder te gaan. Als gevolg daarvan wilden ze een nieuwe website ontwikkelen voor Metafoor Vastgoed die hun nieuwe positionering weerspiegelde en de focus legde op hun kernactiviteiten: vastgoedadvies.

De websitestrategie:

Om een goed inzicht te krijgen in de doelstellingen van Metafoor Vastgoed en de beoogde gebruikerservaring, begon Brainpink met het ontwikkelen van een websitestrategie. Er werden gesprekken gevoerd met de opdrachtgever om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Het doel voor Brainpink was om een diepgaand inzicht te krijgen in de verwachtingen van Metafoor Vastgoed met betrekking tot hun online aanwezigheid. Het was essentieel om te begrijpen hoe Metafoor Vastgoed hun website wil gaan gebruiken. Zo kan de nieuwe website bijdragen aan hun bedrijfsdoelstellingen en waarde bieden aan de bezoekers van Metafoor Vastgoed.

De doelstelling van Metafoor Vastgoed is niet alleen het informeren van bezoekers over het vastgoedportfolio van Metafoor, maar ook om het aantrekken van potentiƫle klanten, het genereren van leads en het versterken van de merkidentiteit van het bedrijf. Het strategisch plan dat werd opgesteld, legde de basis voor het realiseren van deze doelstellingen.

Daarnaast werd er ook gekeken naar de gewenste doelgroep van Metafoor Vastgoed. Door te begrijpen wie de beoogde gebruikers van de website waren, kon er een gerichte benadering worden ontwikkeld om aan hun behoeften te voldoen. Er werd onderzoek gedaan naar de demografische gegevens, interesses en gedragingen van de doelgroep, zodat de website op maat kon worden gemaakt om een optimale gebruikerservaring te bieden.

Naast de doelstellingen en de doelgroep, werd er ook aandacht besteed aan de structuur en functionaliteiten van de website. Er werd nagedacht over de optimale lay-out en navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk de gewenste informatie konden vinden. Daarnaast werden er functionaliteiten geĆÆdentificeerd die de interactie met bezoekers konden verbeteren, zoals een zoekfunctie, contactformulieren en integratie met sociale media.

Het ontwerp:

Met de websitestrategie als basis ging Brainpink aan de slag met het ontwerpen van de website. Er werd rekening gehouden met de nieuwe huisstijl van Metafoor Vastgoed, waarbij frisse kleuren werden gebruikt om een moderne uitstraling te creĆ«ren. Het ontwerp werd gericht op het creĆ«ren van een overzichtelijke en intuĆÆtieve gebruikerservaring, waarbij de belangrijkste informatie gemakkelijk toegankelijk was. Een prominente kennisbank werd geĆÆntegreerd om de expertise van Metafoor Vastgoed te benadrukken en bezoekers waardevolle informatie te bieden. Met de websitestrategie als basis ging Brainpink enthousiast aan de slag met het ontwerpen van de website voor Metafoor Vastgoed.

Bij het ontwerp lag de focus op het creĆ«ren van een overzichtelijke en intuĆÆtieve gebruikerservaring. Het doel was om bezoekers een plezierige interactie te bieden, waarbij ze moeiteloos de gewenste informatie konden vinden. Het navigatiesysteem is zorgvuldig gestructureerd, zodat belangrijke secties en pagina's gemakkelijk te bereiken zijn. Er is ook aandacht besteed aan het optimaliseren van de laadtijd en responsiviteit van de website op verschillende apparaten.

Een van de opvallende kenmerken van de website was de integratie van een prominente kennisbank. Hiermee wil Brainpink de expertise van Metafoor Vastgoed benadrukken en bezoekers waardevolle informatie bieden. Op deze manier kan Metafoor Vastgoed niet alleen hun autoriteit in de branche tonen, maar ook hun bezoekers helpen bij het verkrijgen van waardevolle inzichten.

Het eindresultaat:

Metafoor Vastgoed heeft met trots een moderne en gebruiksvriendelijke website gelanceerd die aansluit bij hun nieuwe huisstijl. Het ontwerp straalt professionaliteit uit en benadrukt duidelijk de diepgaande kennis en expertise van Metafoor Vastgoed op het gebied van vastgoedadvies. De website functioneert als een betrouwbaar digitaal platform waar bezoekers kunnen vertrouwen op de waardevolle informatie en diensten die worden aangeboden. Dankzij de overzichtelijke structuur kunnen bezoekers gemakkelijk de gewenste informatie vinden. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor conversie, waardoor bezoekers gestimuleerd worden om actie te ondernemen en contact op te nemen met Metafoor Vastgoed.

Een hoogtepunt van de website is de goed geĆÆntegreerde kennisbank. Hier vinden bezoekers waardevolle informatie, zoals artikelen, handleidingen en tips, die hen helpen bij het begrijpen van complexe vastgoedonderwerpen en het nemen van weloverwogen beslissingen. Deze kennisbank weerspiegelt de diepgaande expertise van Metafoor Vastgoed en versterkt hun positie als betrouwbare bron van vastgoedadvies. Het is een waardevol platform geworden dat Metafoor Vastgoed helpt hun online aanwezigheid te versterken en succesvol te zijn in de competitieve wereld van vastgoedadvies.

👇🏼Check de link voor het volledige eindresultaat!
https://metafoorvastgoed.nl/

Metafoor