vacature

Online Marketeer

Direct sollicteren
Direct sollicteren
BP 02910
Online marketeer

Online Marketeer

Online Marketeer

Ben jij een proactieve online marketeer die energie krijgt van het behalen van maximale resultaten uit online marketing campagnes? Dan verwelkomen we jou graag bij Brainpink Digital, de plek waar jij als online marketeer verder kan groeien.

Locatie:
Zwolle

Dienstverband:
Full-time

Salaris:
€2800 - €3700

Functieomschrijving

Als online marketeer zorg jij op basis van een sterke campagnestrategie voor meer bekendheid, traffic en/of conversie voor onze uiteenlopende opdrachtgevers. Dit doe je door pakkende content te schrijven, de data te analyseren, verbetervoorstellen aan te dragen en de resultaten te optimaliseren. Hiervoor werk je veel samen met je zes onlinemarketing collega’s, allen vanuit hun eigen specialisme.

Bij ons ga je, als online markteer, aan de slag op (één van) de volgende gebieden: SEO, SEA, social media marketing, e-mailmarketing, content marketing, recruitment marketing en/of conversie optimalisatie. We nemen jou mee in onze unieke werkwijze en geven je de kans om jezelf op één van deze gebieden verder te specialiseren. Jij kiest welke specialisatie het beste bij jou past en wij zorgen ervoor dat je jouw kennis daarover verder kan ontwikkelen door trainingen en coaching.

Het werken bij Brainpink Digital

Bij Brainpink Digital zijn we, als onderdeel van Brainpink, verantwoordelijk voor de online marketing van onze klanten. Dit doen we volgens onze belangrijke pijlers: service en resultaat. Door het verzamelen van data en het toepassen van bewezen methoden bouwen we samen met de klant succesvolle online marketing campagnes. Maar we willen klanten niet alleen helpen aan goede resultaten, we denken ook op een eerlijke en servicegerichte manier met hen mee. Iedere dag wordt er bij ons hard gewerkt om de verwachtingen van de klanten te overtreffen!

Naast onze passie voor het online marketing vak, vinden we oog voor elkaar erg belangrijk. We lachen samen, spelen een fanatiek potje tafeltennis en we weten wat er speelt in het leven van onze collega’s.

Dus, wanneer jij wilt werken in een omgeving die gekenmerkt wordt door enthousiaste vakidioten, betrokkenheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat krijg je van ons?

 • Salaris tussen de €2.800 - €3.700 afhankelijk van werkervaring
 • Een team van specialisten waarvan je veel leert en een werkomgeving waar samenwerken centraal staat
 • Een cultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat en jij je gegarandeerd verder ontwikkelt door coaching en trainingen
 • Macbook en mobiele telefoon die je ook privé mag gebruiken
 • Korting op je fitnessabonnement
 • 28 vakantiedagen per jaar

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in online marketing
 • De skills om projecten zelfstandig op te pakken, in goede banen te leiden en het contact met klanten te behouden. Door jouw positief kritische blik zie jij verbeterpunten bij klanten en draag je proactief oplossingen aan!
 • Een creatieve blik waarmee je de meest unieke marketingconcepten verder uitwerkt
 • De ondernemende drive om de dienstverlening van Brainpink verder te optimaliseren

Solliciteer op Online Marketeer

background image

Meer weten over de vacature?