BR104646

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Digital

Wil jij het aantal aankopen of leads op jouw website verhogen? Of wil je beter zichtbaar zijn dan je concurrenten? Door te adverteren in de zoekmachine zorg jij ervoor dat jouw marketingdoelstellingen op een effectieve manier worden behaald. Onze specialisten helpen je graag bij het optimaal inrichten en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes waardoor het maximale resultaat behaald wordt.

Waarom adverteren in zoekmachines?

Veel organisaties hebben profijt van adverteren in de zoekmachine, het helpt je namelijk in korte tijd meer verkeer naar jouw website te leiden. Zoekmachine adverteren doen we met behulp van Google Ads. Deze software biedt veel voordelen, namelijk: nauwkeurige targeting opties, snel resultaat, het vergroten van de merkbekendheid en de mogelijkheid resultaat te meten en te optimaliseren.

BR102585

Zoekmachine adverteren uitbesteden aan Brainpink

Bij Brainpink hebben we jarenlange ervaring met SEA, daardoor zijn we sterk in het opzetten van slimme search-campagnes. Wij werken op een open en transparante manier en zetten jou als klant centraal. Wij gaan graag met jouw marketingvraagstuk aan de gang en denken mee over de inzet van de juiste kanalen. We zijn eerlijk over onze verwachtingen en laten het ook weten als andere oplossingen je beter gaan helpen bij het behalen van je doelstellingen.

Onze aanpak:

  • Stap 1: Een bakje koffie

  • Stap 2: Adviesgesprek

  • Stap 3: Opstarten campagnes

  • Stap 4: Beheer en optimalisatie

  • Stap 5: Interactief data dashboard en structurele gesprekken

Nick schrijven bord min
Roos lachen seo laptop
background image

Benieuwd wat
wij voor jou kunnen betekenen?