Header Corporate Identity

Corporate identity

Corporate identity

Digital

Ontbreekt het aan focus om doelgericht aan jouw missie te werken? Lukt het niet om alle neuzen binnen de organisatie in dezelfde richting te laten wijzen? Dan kan het jullie wel eens ontbreken aan een concrete corporate identity. Een eenduidige corporate identity geeft de kern van jouw bedrijf weer en zorgt dat je doelgericht aan de organisatie kunt bouwen.

Wat is een corporate identity?

Een corporate identity, ook wel merkidentiteit, vormt de kern van jouw merk: wie ben je, waar sta je voor, wat zijn jouw drijfveren en welke idealen streef jij na? Een concrete en herkenbare corporate identity vormt de basis voor wat je doet en sluit naadloos aan op de doelgroep en de koers voor de lange termijn. Het zorgt ervoor dat jij je onderscheidt ten opzichte van concurrenten en creƫert een focus. Zo streeft iedere betrokkene binnen de organisatie dezelfde ambities en waarden na. De corporate identity vertaalt het hart van de organisatie naar zichtbare uitingen. Een herkenbare huisstijl is daarom onderdeel van de visuele identiteit van je organisatie.

Corporateidentity bureautechniek

Corporate identity op maat

Marketingstudio Brainpink creƫert ontwikkeling en verandering. Wij durven, doen en gaan voor een maximale klantbeleving met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen jouw vraagstuk naar concepten en concrete marketingactiviteiten op maat om bij te dragen aan jouw doelstellingen. Ready to boost your business?

We creƫren een herkenbare en aansprekende corporate identity voor jouw merk en nemen je mee in de wijze waarop jij de nieuwe identiteit kunt doorvertalen naar marketingactiviteiten. Wij helpen je hier graag bij!

BR102643
Roos lachen seo laptop