vacature

Stagiair Grafisch Vormgeving

Direct sollicteren
Direct sollicteren
Lotte Grafish
Stagiair grafisch vo...

Stagiair Grafisch Vormgeving

Stagiair Grafisch Vormgeving

Ben jij creatief, ambitieus en zoek je een plek die jou in een korte tijd klaarstoomt voor de praktijk? Kom dan stagelopen in onze dynamische studio!

Bij Brainpink hebben we een passie voor het creëren van visuele meesterwerken. We bedienen een diverse klantenkring in verschillende sectoren en zijn nu op zoek naar een getalenteerde Stagiair Grafisch Vormgeving die ons team komt versterken tijdens een meewerkstage.

Wil je weten hoe het er doorgaans bij ons op kantoor aan toe gaat? Bekijk dan hier onze socials Instagram & Tiktok <- klik mij!

Locatie:
Zwolle

Dienstverband:
Fulltime

Functieomschrijving

Als Stagiair Grafisch Vormgeving krijg je de kans om voor uiteenlopende klanten mee te werken. Dit zorgt voor veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden. Je werkt samen met ons grafisch team, bestaande uit drie enthousiaste en ervaren grafisch vormgevers, elk met hun eigen specialisatie.

Bij Brainpink Studio beperken we ons niet tot alleen grafische vormgeving; we duiken ook in de wereld van creatieve concepten en branding. Ons doel is om mensen zich verbonden te laten voelen met de merken waarvoor wij werken.

Tijdens je stage ga je samenwerken met het team om de huidige en nieuwe huisstijlen van onze klanten te bewaken en toe te passen op allerlei uitingen.

Daarnaast ga je je bezig houden met het ontwikkelen van diverse grafische materialen, zoals logo’s, brochures en online banners voor marketingcampagnes.

Je werkt mee aan projecten voor onze huidige klanten, maar voor nieuwe klanten.

Tot slot ga je actief deelnemen aan creatieve concepting, waarbij je helpt met het formuleren van namen, pay-offs of boodschappen, en mag je deze daarna vertalen naar toffe designs vanuit een bestaande huisstijl.

Wat krijg je van ons?

 • Een goede stagevergoeding
 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving
 • De kans om je grafische vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan diverse projecten
 • Meebouwen aan Brainpink Studio
 • Begeleiding en samenwerking met ervaren professionals
 • Een inkijk in de veelzijdige wereld van foto, video en vormgeving
 • Werken in een nieuw kantoor naast station Zwolle

Wat neem je mee?

 • De drive om bij te dragen aan de groei Brainpink Studio
 • Ervaring met Indesign & Photoshop
 • Een creatieve geest en passie voor grafisch ontwerp
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest
 • Een proactieve houding en de bereidheid om te leren

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Leuk, je bent enthousiast! Solliciteren maar! Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen krijg je binnen 2 werkdagen reactie.

Zien we mooie aanknopingspunten voor een kennismakingsgesprek? Dan ben je binnen een week bij ons op kantoor voor een kop koffie en ook nog eens een kennismaking.

Het eerste gesprek: we houden niet van formele gesprekken en zijn altijd geïnteresseerd in de mens achter het werk. Natuurlijk zijn we wel benieuwd naar je werk, dus vergeet je portfolio niet. Het eerste gesprek is met onze Senior Vormgever en een grafische collega. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek in. Dit gesprek is samen met onze directeur en onze Senior Vormgever.

Tweede gesprek: Tijdens het tweede gesprek gaan we verder in op jouw kwaliteiten en willen we checken of we tijdens een tweede gesprek nog net zo enthousiast (of liever enthousiaster) zijn als tijdens het eerste gesprek. Daarnaast bespreken we je stageopdracht en maken deze concreet

Na een positief tweede gesprek maken we je stage in orde en kun je je stagecontract tekenen

Gefeliciteerd met je stage! We kijken uit naar je komst!

Solliciteer op Stagiair Grafisch Vormgeving