BR104561

Webdesign & -ontwikkeling

Webdesign & -ontwikkeling

Digital

Een website heeft een strategische rol binnen de marketing funnel. Met je website wil je: leads genereren, informeren, service bieden, merkbeleving creƫren en/of je employer brand versterken. Elke website heeft zijn eigen doel(en) en strategie, aangemeten op jouw bedrijf. Daarnaast wil je een website die aansluit op je doelgroep, gebruiksvriendelijk is en in lijn is met de corporate identity. Heb jij nog geen website, wil je graag een nieuwe en verbeterde website laten bouwen of jouw huidige website in een nieuw jasje steken? Bij marketingstudio Brainpink helpen we je graag met het creƫren van een unieke website.

Webdesign

Webdesign is hƩt begin van jouw nieuwe website! Wij creƫren uniek webdesign op basis van jouw corporate identity. Dit doen doen we volledig in lijn met de huisstijl, hierdoor creƫren we herkenbaarheid. Hierbij vormen gebruiksgemak, data, innovatie en trends de basis. Door middel van onderstaand proces komen wij tot een uniek webdesign:

1. Brainstormsessie
2. Flowchart uitwerking
3. Design schets
4. Feedback
5. Design presentatie

BR104646

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en online platforms volledig aangemeten op jouw strategie en de corporate identity van jouw bedrijf. Na het creƫren van een uniek design, is het tijd om de website te bouwen. De combinatie van (UX) designers, online marketeers en conversie specialisten resulteert hierbij in een doeltreffende aanpak. Na de het bouwen van jouw website vullen wij deze met content aangemeten op jouw doelgroep en optimaliseren we de website voor organisch zoekverkeer en conversie, zodat jij met je website jouw doelen behaalt!

BR109208
BR109186