Quickscan

Recruitment marketing

Werken bij website

Een goede werken bij website is cruciaal om nieuwe collega's te werven. Een website waarop je employer brand zichtbaar wordt en waarop je potentiële kandidaten overtuigt om bij jouw organisatie te komen werken. Een website die jouw missie, visie en kernwaarden tot uiting brengt, maar nog belangrijker een werken bij website die converteert.

Met onze werken bij websites realiseren wij een goede candidate experience, wat leidt tot concrete sollicitaties.

Werken bij website gericht op conversie

Conversie speelt een belangrijke rol. Hoe hoger het conversiepercentage op de werken bij website hoe meer sollicitaties er binnen komen. Gemiddeld ligt het conversie percentage van een werken bij website op 2 tot 4%.

Op basis van data en ervaring creëren wij werken bij websites die goed converteren. Door onze ervaring in de recruitment branche weten we steeds beter wat werkt, maar ook wat niet werkt. Op basis van deze data weten we welke call to actions we moeten gebruiken, hoe filters conversie verhogend kunnen werken, waaraan een zoekbalk moet voldoen, welke velden je het beste in je sollicitatieformulier kan zetten, hoe je het beste een vacature detail pagina op kan bouwen, hoe je je employer brand tot uiting brengt en nog veel meer. Inzichten die we altijd toepassen op nieuwe websites, zodat jij direct met een converterende website start.

Netwerk vergroten

Netwerk vergroten

Gebruiksvriendelijk website

Gebruiksvriendelijk

Vast contactpersoon

Relevante website bezoekers

Bereik meer kandidaten

Het is belangrijk dat jouw website goed aansluit bij jouw corporate identity. De website wordt volledig afgestemd op jouw doelgroep en het niveau waarin jouw business zich bevindt. Door deze doorvertaling binnen je website krijg je herkenning, wat leidt tot een sterker employer brand.

Bij onze werken bij websites realiseren wij koppelingen met organische job boards, hierbij kan je denken aan Indeed, Neuvoo, Monsterboard, Jobbird etc. Door deze koppelingen zullen vacatures altijd automatisch doorschieten naar deze job boards, waardoor je via deze gratis mogelijkheden een groot aantal potentiële nieuwe collega's bereikt.

Opties

Overzicht van mogelijkheden
Koppeling job boards
Design op basis van huisstijl
Gebruiksvriendelijk CMS
Website doelen meetbaar incl. koppeling Google Analytics
Mogelijkheid tot uitbreiding website
Mogelijkheid tot koppeling ATS
Oplevering binnen 2 maanden
Maatwerk design
Volledig afgestemd op doelgroep

Template website

Maatwerk website

Offerte aanvraag

Koppeling met ATS

Werk jij met een ATS? Dan realiseren wij een koppeling. Vacatures automatisch op je website en sollicitanten direct vanaf de website in je ATS systeem. Daarnaast gebruiken wij ook de data uit je vacatures om goede filters te maken en een goed converterende vacature detail pagina te maken. Vacatures automatisch op je werken bij website en sollicitaties automatisch in je ATS.

Onze aanpak

Stap 1 - Kennismakingsgesprek

Door middel van een kennismakingsgesprek maken wij kennis met jouw business. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeften achterhaald voor een passend advies.

Stap 2 - Adviesgesprek

Een van onze specialisten creëert een advies, afgestemd op jouw business. Dit advies zal vervolgens besproken worden.

Stap 3 - Flowchart

Vervolgens zal een specialist de website uitwerken in een flowchart. Hierin wordt de opbouw van de website duidelijk en alle functionaliteiten per pagina, maar bijvoorbeeld ook de URL structuren om goed vindbaar te zijn via zoekmachines.

Stap 4 - Website ontwerp

Op basis van de flowchart en de huisstijl wordt een ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt het ontwerp gepresenteerd wat een compleet beeld geeft van de uiteindelijke website.

Stap 5 - Website bouw

Na het akkoord op het ontwerp zal ontwerp omgezet worden tot een echte website inclusief koppeling met het ATS. Onderliggend aan de website zal een CMS liggen om content gemakkelijk zelf te kunnen beheren.

Stap 6 - Content

Tijdens de website bouw kan er gestart worden met zoekwoorden onderzoek voor SEO, het schrijven van de content en het selecteren en zoeken van afbeeldingen.

Stap 7 - CMS invulling

Vervolgens kan de content in het CMS geplaatst worden en gecontroleerd worden op de website.

Stap 8 - Online marketing

De website maken wij volledig meetbaar. We zorgen dat alle formulieren, als het inschrijfformulier en contactformulier, meetbaar zijn en gekoppeld worden met Google Analytics.

Stap 9 - Testen en livegang

Nadat we de website uitvoerig getest is wordt de website op de live omgeving geplaatst. Je website is vanaf nu voor iedereen zichtbaar.

Brainpink 2202 Edwin Maas

Meer weten over werken bij websites?

Heb jij een marketinguitdaging, wil jij eens sparren of gewoon een kopje koffie doen? Neem dan contact met ons op. Boost your business!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Leuk je dat een offerte wilt opvragen. Vul hieronder in wat het project in grote lijnen inhoudt en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.