Diensten onlinemarketing 02

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Digital

Yes! Je website is live, je social media campagnes lopen goed en je ziet verkeer binnenkomen op je website. Maar, wat nou als je websitebezoekers je product of dienst maar niet willen afnemen? Dan wordt het tijd om te starten met conversie optimalisatie!

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie, ook wel conversion rate optimization (CRO) genoemd, is het structureel verbeteren van een website, waarbij het verhogen van het aantal gebeurtenissen op de website (conversies) centraal staat. Conversie optimalisatie is niet voor niets Ć©Ć©n van de belangrijkste aspecten van online marketing. Zodra jij, na al je marketing- en sales inspanningen, de bezoeker eindelijk op je website weet te krijgen, is het natuurlijk hartstikke zonde als ze vervolgens je website verlaten zonder een aankoop te doen of een contactformulier in te vullen.

Met conversie optimalisatie zorg je voor een hogere ROI (Return of investment) van je marketingactiviteiten en maak je van je website meer dan alleen het visitekaartje van jouw bedrijf. Onze CRO-specialisten adviseren jou over het inzetten van conversie optimalisatie. Na uitgebreide analyses geven zij aan waar de bottlenecks op jouw website zitten en waar jij omzet laat liggen. Zo krijg jij een gedegen advies om verder te groeien.

BR102345 min
BP 03797