Website #welovesociety

#welovesociety staat voor een maatschappij waarin iedereen met respect en waardering met elkaar om gaat. Door middel van actuele voorlichtingen en trainingen wordt de confrontatie opgezocht en gedragsverandering bevorderd. De website van #welovesociety is ontwikkeld vanuit de missie, visie en kernwaarden.

De website is een informatiebron voor de doelgroep, door de mogelijkheid tot het delen van actuele content, het afnemen van lesmateriaal en diensten en het aanmelden van evenementen. De website vormt de eerste stap naar een community platform door de optie om het opgestelde #welovesociety-statement te onderschrijven en delen.

De website is ontwikkeld in samenwerking met content marketing en online marketing. De gehele website is voorzien van content en in overleg met #welovesociety zijn verschillende doelen opgesteld, die meetbaar zijn gemaakt en inzichtelijk worden weergegeven in een online data dashboard.

Bekijk welovesociety.nl

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gerelateerde diensten

Online marketing

Content marketing

Web development

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.